Golf 2 nehezen indul bemelehedésig fehéren füstöl?
Az autot hengerfej hibásan vettem mert elnyomta a vizet.
Hengerfej tomitest kicseréltem mertbrepedést abhengerfejen nem láttam
de még mindig nehezen indul (előtöltést még nem álitottam) és bemelegedésig fehéren füstöl
Mi lehet a baj?
Szelepek jol zarnak?
Szimerringek?
Vezerles jo?
A repedest pedig nyomasprobazni szoktak, eleg ha van egy hajszalrepedes rajta, szemmel kozel se biztos, hogy latod.
A fwher fust egyebkent vizet jelent az egesterben, de ezt nehez megallapitani mert lehet para is, csak ugye a hideg miatt nehez kulon valasztani.
"A fwher fust egyebkent vizet jelent az egesterben"
Nem, nem csak azt jelenti.
Kb van vagy 5 féle füstszín, amiből lehet következtetni a hibákra.
Dízelnél a fekete az sok, ELÉGETETT üzemanyagot jelent, a fehér, az elégetlen, valamiért nem jó a sűrítés.
Párszor hülye fejjel én is raktam vissza hengerfejet ellenőrizetlenül, valószínű pár szelep nem zárt már, vagy nagyon megkoptak a gyűrűk.
Illetve a rossz porlasztási kép miatt is lehet fehér dízelfüst, amikor "hugyozik" a porlasztó.
Amúgy lehet repedés is, a gátaknál, ezt is nézd meg, az veszélyes, mert a gátak között megy a víz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!