Mi a legolcsóbb közlekedési eszköz?
Tömegközlekedésen kívül persze.
Mivel tudok a legolcsóbban közlekedni?
Egy huzamban max 50km, átlagban 15-20 / nap.
Elektromos vagy motoros meghajtású gépet szeretnék.
Mármint a motoros alatt értitek mire gondolok :D
Ami üzemanyaggal megy
Legolcsóbb egy minőségi bicikli ~150e forint de kiszolgál évekig kb ,gumit veszel rá,cirka ingyen mész.
Én elektromos rollert használok.
Munkába-boltba-haza járni.
Ez napi szinten ~10km. 35km papíron a hatótávom ,gyakorlatban inkább 30-32.
3 napig oda-vissza érek ,4. nap pont beszoktam érni (1x volt ,hogy nem értem be ,mert kerülni kellett) de átlag 1-1,5 órára otthon felteszem ,és munkahelyen munka végéig feltölt.
3. éve használom ,még mindig kiírja a 33km-t max töltésen ,25 km/h-val ez 27-28km.
150 e forint volt újan 3 év garival (és 2 akku gari) akciósan.
Bőven behozta az árát ,sokszor!
Jövőre akkucserés (én akarom cseréltetni) ,49e forint.
Úgy durván 5e forint lehetett a 3 év 4 hónap alatt az áram,50e forintot rákölteni szerintem gazdaság csúcsa szinte.
50km-re robogó 4 ütemű ,50-es!
1,5-2l fogyasztás ,vagyis az-az 50km napi 400, havi 8000 forint környéke.
Közel ennyi egy bérlet is :)
Akkor elkezdem nézegetni a 4T 50 es robikat. Jó időben kéne suliba járni vele, unom a buszozást. Mennyiért érdemes nézegetni őket amik megbízhatóak már?
18 éves vagyok, van autóm de azzal drága minden nap iskolába járni. És hát akinek nem tankolják a szülei az autót annak nem könnyű. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!