A csatolt képen mi ez az eszköz a közlekedési lámpa felett?
Figyelt kérdés
Agárdon a vasútátjáróban van közlekedési lámpa is. A két linkelt képen látható fekete eszköz van felette. Kamera nincsen sehol!
Mi ez? Talán fényképező? Mit és hogyan figyel?
2015. jan. 30. 19:34
1/3 anonim válasza:
Én spanyolban láttam hasonlót. Ott ug működik mint egy radar. Ha városba 55 felett mész pirosra vált. Amúgy meg folyamatos zöldet ad hacsak valaki nem akar bekanyarodni. Viszont ha kb 80-99el mész akkor a mogottedlevo kap pirosat de csak annyira állít meg hogy amint megallsz enged tovább. Sztem hasznos.
2/3 anonim válasza:
Van a közelben egy másik lámpás csomópont, ahonnan erre az útra is kanyarodhatnak a járművek? Ha igen, akkor lehet akár egy olyan eszköz, ami a sávfoglaltságot figyeli. Ha éppen vonat jön, akkor itt feltorlódnak a kocsik, ez az eszköz pedig jelet küldhet az eggyel előtte lévő lámpának, hogy az ide kanyarodó sávoknak ne legyen zöld jelzés, mert nincs értelme, úgysem tudnak idekanyarodni. De ez csak egy tipp.
3/3 anonim válasza:
Németben láttam hasonlót. Azt hittem, kamera, ami a szabálytalankodókat rögzíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!