Miért akarnak a kezdő vezetők egyből nagy köbcentis gépekkel kezdeni?
Ezekkel nem azt akartam mondani, hogy a nagy motoros audik és bmw-k szarok még nem tudnak kanyarodni, csak hogy ne essünk abba a tévhitbe amit a kolléga megpróbált felvázolni.
Ha már itt vagyunk a kérdezőnek válaszolva, mindenki olyan autót vesz ami tetszik neki és amit megengedhet magának. Valaki a biztonság mások a sebesség miatt valakik meg csak azért mert menő. Balesetet meg okozhatnak a tapasztalatlan sofőrők az 1.4-essel is
" nem mindenki olyan balphasz hogy nem tuf egy erősebb autóz kezelni, vagy nincs annyi esze hogy hozzászokjon "
Nem mindenki, csak kb a 75%... pont 2 napja ment a kollégám az árokba mert azt gondolta, hogy országúton majd 130-cal menni és rajoskodni a nagy autóval jó móka...(ja persze tudom-tudom, ő pont a kivétel)
wow, 130cal ment országúton? igazi vakmerőség
szeret veszélyesen élni
Ha akarja nyomni, akkor 1.2 es autóval is fogja nyomni.
Ha meg már nyomja, inkább nyomja egy biztonságos nagy vas szerkezetben, mint egy kis papír akármiben.
Ha meg nem nyomja akkor nem mindegy neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!