Milyen motort vegyek szerintetek?
10 éve motorozok és most cserélni szeretnék csak nem tudom melyik legyen ezért kérem ki a véleményeteket Egy kawasaki H2 vagy bmw s1000rr?
Ti személyesen mit ajánlotok nekem?
Hogy te milyent vegyél nem tudom.
Volt már cbr 600-asom is, de ennek ellenére most egy hatszázas egyhengeressel járok. Kellemes hang, megy mint a szél, és kevés hibalehetőség..
a szpídgépekből elegem van. lehet, azért mert öregszem?
persze ha van pénzed, akkor csakis BMW!
Hát, ha valaki ilyen gépek közül akar választani, meg olyan a motoros tudása, hogy nem fog felkenődni az első fára, akkor nem itt kérdezgetne ilyeneket. Nekem csak egy "kis" 2016-os GSX-S1000-em van, de nem a "sarki boltban" kértem tanácsot.
Tételezzük fel, hogy nem kamu a kérdés, nem egy ábrándozó 12 évesről van szó. A H2 9,5 misi, a BMW 5,7 milka. Még szarrá extrázva is jóval olcsóbb a BMW. Persze nem mintha ez számítana annak, aki ilyenekben gondolkozik. Teljesítményben nincs nagy különbség a 2 között. Te valószínűleg a büdös életbe nem fogod kimotorozni még a H-ringen sem. Bármennyire is egyedibb a Kawa, én a BMW-t venném. Pontosan nem tudnám megindokolni, de valamiért mellette szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!