Játszós E36: Tippek, trükkök, praktikák?
Épiteni szeretnék egy m50b20 novanos sedant amatőr! csapatóst. Milyen low cost megoldásokat, tapasztalatból eredő konfigurációkat ismertek?
Ami eddig van igazából nem sok:
-4.44 difi hegesztve (még nem mentem vele, nem tudom mit produkál pl szlalomra, megdobja-e.)
-Short shifter
Aztán itt vége is.
Milyen futóművet?
Szerintem a gyári gátlóit felkeményitetem, milyen rugót?
Hűtés:
Gondolkodom a gyári hűtő leváltásában, és ahhoz a viszkó levételével egy elektromos ventillátort bekötni. Vagy elég lehet a gyári hütő e.ventillátorral?
Hidró kézifék:
2 "csatlakozós" tipusokat nézegettem. (olcsóbbak) Neten néztem eddig a bekötés menetét. Elvét értem. Azonos fékcsővet (átmérő) kell használni a bekötéshez a hidró és gyári fékcső között?
Nagy kormányszög:
Itt nem igen vagyok tisztában a dolgokkal különböző kit-eket láttam de 100-200+ árban. Erre valami megoldás?
Továbbá minden tippet szivesen várok, amivel játszahóbbá tudom tenni a sast. :)
Előre is köszi!
Vedd meg az enyémet. Sokkal olcsóbban kijössz mintha építenél 1-et.
Az enyém egy Coupe e36 325i 3.45-ös hegesztett difi, hidros kézi, kagylóülés, állítható futómű stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!