Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol éri meg jobban használt...

Kingdefender kérdése:

Hol éri meg jobban használt autót vásárolni?

Figyelt kérdés
Autókereskedőnél vagy magánszemélytől?
2018. jan. 24. 14:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Amúgy egyértelműen csak magánszemélytől
2018. jan. 24. 15:46
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én autószalontól vásároltam beszámított használt autót. Olyat, amit ott vettek újonnan, és az autó hat éves koráig (amikor beadták náluk beszámításra, mert ismét újat vettek) végig ott szervizelték. Drágább volt, mint az átlag korabeliek (hahun körülnéztem ezügyben) de ismert az előélete, kaptam rá garanciát fél évet, és biztos, hogy nem tekergetett órás, rommá törésből kétszer újraépített zsákbamacska. Nem is volt vele semmi baj a későbbi használat során.
2018. jan. 24. 16:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Legbiztonságosabb neppertől. Inni kell minden szavát. Megkímélt autó első tulajdonostól, orvos idős házaspár használta. Ez a sablonszöveg, ami természetesen igaz. Ja meg ha füstöl a kocsi az sem baj, jó kis grafitzsír az olajba az majd megoldja. Ha jót akarsz magadnak, mindenképpen vigyél hozzáértő személyt bárhol is veszed. Sok sikert!
2018. jan. 24. 20:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Mindegy hogy melyiknél veszed, csak ne verjen át és ha szavatossági/jótállási probléma merül fel, akkor az megfelelően legyen kezelve.

Sajnos mindkét táborban vannak nagyon rossz emberek.

Én kereskedésben vettem. Kiderült, hogy hibás (üröm), de szavatosságban javították, így nekem pénzbe nem került (öröm), csak gyomoridegbe (megint üröm). Ez egy ilyen világ.

2018. jan. 25. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!