Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az új vezérműszíjon mindig...

Az új vezérműszíjon mindig élénk a felirat, vagy átvertek?

Figyelt kérdés
A fókámban vezérműszettet cseréltettem. A régi alkatrészeket megkaptam egy ford-os dobozban, feszítő görgő, vízpumpa, főt.szimering és vezérműszíj). Otthon természetes kíváncsiságomnál fogva látni szerettem volna a vadi új szíjat, ezért leszedtem a műanyag borítást. Ott is volt a szíj, de a felirat elég halvány volt rajta. Az eddig általam látott új szíjakon mindig élénk színű volt a felirat, csak az évek múlásával kezdett halványodni. A régi kocsimon cseréltem is többször saját magamnak az egész szettet és mindig élénk volt a felirat, ha új szíjat vettem. Az öt éves szíjak néztek ki úgy, mint ez. repedezve nincs ugyan és kikeményedve sem, de belém bújt a kisördög, mi van ha átvertek. Van olyan, hogy felrakáskor a kesztyűs kéz elhalványítja a feliratot, vagy eleve kapni olyan új szíjat, amin halovány, vagy simán átvertek és egy kevésbé használt szíjat raktak fel nekem?

2018. jan. 22. 19:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Pontosan amiatt a 30km miatt lett ilyen a szíjon lévő felirat, hiszen a feszítőgörgőn a "feliratos" oldalával fut a szíj. Ha láttad volna még beszerelés előtt, biztos vagyok benne, hogy élénk feliratozással találkoztál volna. :-)
2018. jan. 23. 07:26
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Láttam már szíjat beszerelés előtt, az előző kocsimon magam cseréltem a szettet, de abban csak egy vezérműtengely volt. Na most már mindegy, már leszedtem és vissza is rakta a szíjat :) legközelebb ezt is magamnak csinálom. Egyébként újszerűnek tűnik a szíj, a régi már nagyon kopott volt.
2018. jan. 23. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!