Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nőhet az alapjárati fogyasztás...

Nőhet az alapjárati fogyasztás álló helyben, golf 4?

Figyelt kérdés
Konkréten meleg motornál is álló helyben 3 -5 perc alatt 0.1 dl nő volt hogy már 9.3l irt ki ..mikozben ez az agyon dicsért golf 4 (116lo PD) csak 5 liter körül kéne ennie

2018. jan. 21. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Tehát alapjáraton ketyegve egy helyben állva írja azt hogy 9.3 liter? Ott valami nagy gubanc van
2018. jan. 21. 22:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Hideg motornal 1 liter korulre felmehet, esetleg meghaladja par decivel, de melegnel 4-7 deci kozott kell tancoljon az ertek. 9.3, ahogy elottem irtak ott valami mocsokul nincs rendben.
2018. jan. 21. 22:41
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát az remek pd elem meg ilyenek minden jó vagyis korának megfelelő..menetközben 5.5 ...

Az az érdekes hogy nekem mér egy átlag fogyasztás pl 5l le állítom másnap be inditom és -ommá folytatja tehát a pillanatnyi 5rol indul nem 0.0 kezdi kalkulálni ..elzö autóm is golf volt (1.6 sr) de az ilyeket nem produkált...pd elem tömítést mondták..az lehet a baj ?

2018. jan. 21. 22:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálam a golf 4 1.9 PD meleg motornál 0.7 hidegnél 1 liter. Véletlen nem az átlagfogyasztással kevered? Az nálam városi használatnál 9.5 de én 3-asnál nem váltok fentébb.
2018. jan. 21. 22:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Bocs, nem láttam amit utána írtál. Az a biztos ha elviszed szerelőhöz.
2018. jan. 21. 23:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Eleve nem hinném el amit a computer ír álló helyben... Amíg menet közben jól eszik és más tünete sincs felesleges aggódni
2018. jan. 22. 07:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Te az átlagfogyasztást nézed, nem az alapjáratit (liter/óra). Az pedig teljesen nyilvánvaló, hogy az alapjáraton ketyegő motor növeli az átlagot, mert semmit nem halad az autó miközben, ha lassan is, de fogy az üzemanyag.
2018. jan. 22. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!