Tudnátok jó autós idézetet?
Figyelt kérdés
Autós idézeteket szeretnék. Pólót csináltatnák egyik barátomnak elejére autó
lógót szeretnéj és a hátuljára az idézeteket. Köszönöm a segítséget!😊
2018. jan. 19. 20:46
1/8 anonim válasza:
Az én személyes kedvencem: "If one day the speed kills me don't cry, because I was smiling"- Paul Walker
2/8 D. Brasco válasza:
Egy trabanttal meg lehet fordulni viszont egy forddal nem lehet megtrabantolni!
3/8 anonim válasza:
"Ha egy nap a sebesség megöl, ne sírj, mert én nevettem" (If one day speed kills me, don't cry, becouse I was smiling") /Paul Walker/
"Mindegy, hogy egy centivel nyersz, vagy egy mérfölddel, ha nyersz, nyersz!" ("It doesn't matter if you win by an inch or a mile, if you win, you win") /Dom Toretto - Vin Diesel F&F/
"Nem az számít, hogyan állsz az autód mellett, az számít, hogyan vezeted" /valami mellékszereplő a F&F -ből/
Hírtelen ennyi jutott eszembe
4/8 anonim válasza:
Nem az számít, hogy milyen autód van, hanem hogy hogyan vezetsz
5/8 anonim válasza:
Jogos. Lehet az utolsót nem tudom pontosan. De nekem így rémlik
6/8 anonim válasza:
Nem az autó számít hanem az aki vezet mert ő vezet
7/8 anonim válasza:
Ride or die
Az egyenes utak gyors autóknak, a kanyarok gyors sofőröknek valók
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek szerintem már meg is van melyik lesz😊😊
2018. jan. 20. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!