Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A jobb elsö lámpám mért visz...

Fibbrizzo kérdése:

A jobb elsö lámpám mért visz balra?

Figyelt kérdés
Égöt cseréltem a jobb elsö lámpában az balra visz a fény ,Vettem másikat azis ugyanugy .Megnéztem a lámpa állito motort de jo .érdekes hogy a jobb lámpa fénye feljebb is van mint a balé meg balra megy teljesen ,Gond mert este mindenki villog hogy vakitja a fény ,A lámpa nem sérült semmi gondja .renault clio 2 es
2018. jan. 19. 11:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Van állító rajta, tekerd megfelelő szögbe (fehér műanyag, csillagcsavarhúzóval tudod állítani a motortérben).
2018. jan. 19. 11:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szakműhelyben érdemes lenne egy fényszóróállítást elvégeztetni, nem csak úgy szemre belőni. Tényleg zavarhatja a szembejövőket, meg neked sem mindegy, hogyan világít.
2018. jan. 19. 11:55
 3/7 anonim ***** válasza:
73%

Ha az égő csere óta olyan, akkor rosszul pattintottad be az égőt.

Nézd meg mert az a szoknya rész szokott felakadni.

Még mielőtt össze vissza állitgatnád.

2018. jan. 19. 12:25
 4/7 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem is rosszul raktad be az égőt.

Amúgy a jobb oldalinak gyárilag feljebb kell világítania.

2018. jan. 19. 12:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Feljebb kell világitani de csak egy kicsit, és egyenesen előre nem balra.

Mégegyszer, ha megnézed és jól van a helyén de csak félre hord akkor lehet az égő nyomorék.

Nem ott van az izzó szál ahol lenni kell neki.

A legtöbbször pedig olyan probléma lehet hogy az égőnek az a szoknya rész rosszul van oda forrasztva.

Elvan nyomorodva.

2018. jan. 19. 13:01
 6/7 anonim ***** válasza:

"Amúgy a jobb oldalinak gyárilag feljebb kell világítania."

Ez egy akkora épületes marhaság, hogy a kedves válaszírót megkérem: borotválja le a fejét és menjen el nepálba szerzetesnek.

Ha már valaki nem akar műhelybe menni, vagy csak ellenőrizné, hogy legalább nagyjából jó-e a lámpák beállítása:

[link]

2018. jan. 19. 13:35
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ,az égöt mindig rendesen raktam be ,elálitodott a motor ,most már beálitottam ,ha meg lessz uj bura szerelövel állitatom be
2018. jan. 19. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!