BMW 320D-n (2014) mit kell cseréltetni 200e kmnél és mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2018. jan. 19. 09:02
1/9 anonim válasza:
Ez komoly? Van egy 2014-es f30-ad és itt érdeklődsz? Olcsó szerelőt nem keresel hozzá, aki a kertbe ki is cserélni? Hívd fel a márkaszervizt egyrészt elmondja, másrészt ha vezetett szervizkönyve van az eladásnál jól fog jönni. 1 telefon az egész, és akkor nem itt fog tippelni a sok hülye a buszról
3/9 A kérdező kommentje:
Most akarok autót venni! Még nincs meg!
2018. jan. 19. 09:43
4/9 anonim válasza:
de ha felhívod a wallist megmondják
5/9 anonim válasza:
Vezérműláncot alsó hangon érdemes ha nem akarsz motorcserét. Ez hajtástól függően 400e+. Meg ha már szét van szedve a motor akkor az ottani kopó dolgokat is érdemes ne 10e km után kelljen megint, tehát 1millióval simán számolhatsz.
7/9 anonim válasza:
Én is azt javaslom, hogy hívd fel a márkaszervizt, és kérj árajánlatot általános 200 e km-es szervizre. Akkor már nem fog meglepetés érni. Ha megveszed az autót, tényleg érdemes a márkaszervizbe vinni, hogy bejegyezzék a szervizkönyvébe. Amikor majd rájössz, hogy sokba kerül neked az autó, könnyebben el tudod adni, kisebb bukóval.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem azért kérdezem mert nincs pénzem rá. Kp veszem, 10% félretettem a javításra. Nem visszatekert, ismerős ügyvédnek volt a céges kocsija. Kb érdekelt a dolog de megkérdezem a márkaszervizt. Amúgy nem szeretem őket, az előző kocsimat is (Audi A4) 130e után függetlenbe vittem.
A vezérlés cserélve lett a kocsiban 180-nál! Számla is van róla. Mi lehet még trükkös?
2018. jan. 19. 10:36
9/9 anonim válasza:
Semmi szerintem, nézesd maj át a szervízben, olajat meg szűrőket, sőt, az összes folyadékot ami van, cseréld le, biztos ami biztos alapon. Fékekre nézzetek még rá, illetve ha automataváltós, akkor olajat cserélnék benne. Nagyjából ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!