Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóbontóba nem köteles...

Autóbontóba nem köteles számlát adni?

Figyelt kérdés

Hatvanban vettem a renaultomba féktárcsát bontóból.

Vártam hogy kapok szamlat de nem adott. Bontósoknak nem kell?

2018. jan. 18. 09:55
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Igen szólnèk a navnak.

Es szóltam de nem èrt rá.

Várjak a hidegben.

2018. jan. 18. 10:24
 12/22 anonim ***** válasza:
79%

Ez valami kamukérdés?

Ennyit senki sem fizetne még egy márkaszervizben sem :D

Mondjuk az írásodból sem az jön le, hogy egy nagy észlény vagy.

2018. jan. 18. 10:26
 13/22 anonim ***** válasza:
58%

Kedves kérdező.

Igaz csak addig jutottam,hogy színfelárat számolt,de azt kell mondjam a hiba egyértelműen benned van.

-féktárcsára sajnálod a pénzt,inkább veszel olcsóbban viszont a lökösre kifizeted a felárat??

Hogy egy klasszikust idézzek “sokat kell még tanulnod!”

2018. jan. 18. 10:28
 14/22 D. Brasco ***** válasza:
70%
Téged úgy levettek mint a nagykabátot.....de ne is próbálj mást hibáztatni ugyanis az egesz a sajat rendkívüli és mérhetetlen ostobaságodból es fillérbaxásodból fakad!
2018. jan. 18. 10:35
 15/22 anonim ***** válasza:
71%

Te hülye vagy.

Féktárcsát nem veszünk bontóban.

Nem akkor a összeg az új, és a fékkel amúgy sem játszunk. Fékbetétet nem vetted meg hozzá véletlenül???

Ha nekem mondott volna ilyen árat egy lökösre, meg színfelár, stb. Röhögve sétáltam volna ki a bontóból...

Szóval megint visszatérünk az eredeti felállásra: te nem vagy normális. Nem őt kell felnyomni a NAVnál sunyi módon, hanem KAPJÁL AZ ESZEDHEZ!!!

2018. jan. 18. 11:05
 16/22 anonim ***** válasza:

De szemetek vagytok! A8-ra az új lökös 3-500ezer fitying, a bontós simán adhatja 52-ért, sőt...

A számláról annyit, hogy számla cserél gazdát a pénzzel, nem kifizetjük és várjuk, hogy majd csak eszébe jut egyszer az eladónak.

A féktárcsára a hivatalos és vállalt reagálásom annyi, hogy no comment.

2018. jan. 18. 12:16
 17/22 anonim ***** válasza:
KÖtelező számadású bizonylat. Nem kell kérni KÖTELEZŐ adnia. Ezt elmulasztotta név nélkül tegyél bejelntést a navnál ha més is bejelnti akkor talán kivizsgálják osk esély nincs rá.
2018. jan. 18. 13:46
 18/22 anonim ***** válasza:
35%
Termeszetesen koteles szamlat adni.De gyakorlatban az összes bontos adocsalo,teli lopott bizonytalan alkatreszekkel és kifejezett keresre is huzza a szajat ,vagy aztmondja ja ha szamla kell akkor nem 52 ezer hanem 70 ezer az ar .Volt olyan aki azt mondta van alkatresz de nincs kedve lebontani ott a szerszam szedjem le magam..el is kuldtem az anyjaba hogy majd az alkalmazottját utasitgassa, és tavozaskor megkerdeztem remelem minden rendben van az adozasaval, mert garantalom lesz vele gondja a kozeljovoben.Erdemes ,mert csak a birsagokbol ,bezaratasbol ertenek ezek.
2018. jan. 18. 14:08
 19/22 A kérdező kommentje:

Nem csalódtam bennetek! Megszoktam hogy sok hülye ját gykra, de az már sok hogy a kérdésre 10ből 2 valaszol a többi csak szid. Megnézném ha azt mondanám hogy csinalj egy csillagtopos hálózati szervert, hányan tudnak miaz egyáltalán. Vagy hányan tudják miaz hogy a gyökre 3xos fedő.

A tudatlant könnyű szidni. MAJOM TÁRSASÁG!

2018. jan. 18. 14:21
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha majd szükségünk lesz ilyen infóra, majd megkérdezünk téged, kis maki :-) Még szerencse, hogy ilyen okos vagy, csak az élethez nincs sütnivalód. :-)
2018. jan. 18. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!