Autóbontóba nem köteles számlát adni?
Hatvanban vettem a renaultomba féktárcsát bontóból.
Vártam hogy kapok szamlat de nem adott. Bontósoknak nem kell?
Igen szólnèk a navnak.
Es szóltam de nem èrt rá.
Várjak a hidegben.
Ez valami kamukérdés?
Ennyit senki sem fizetne még egy márkaszervizben sem :D
Mondjuk az írásodból sem az jön le, hogy egy nagy észlény vagy.
Kedves kérdező.
Igaz csak addig jutottam,hogy színfelárat számolt,de azt kell mondjam a hiba egyértelműen benned van.
-féktárcsára sajnálod a pénzt,inkább veszel olcsóbban viszont a lökösre kifizeted a felárat??
Hogy egy klasszikust idézzek “sokat kell még tanulnod!”
Te hülye vagy.
Féktárcsát nem veszünk bontóban.
Nem akkor a összeg az új, és a fékkel amúgy sem játszunk. Fékbetétet nem vetted meg hozzá véletlenül???
Ha nekem mondott volna ilyen árat egy lökösre, meg színfelár, stb. Röhögve sétáltam volna ki a bontóból...
Szóval megint visszatérünk az eredeti felállásra: te nem vagy normális. Nem őt kell felnyomni a NAVnál sunyi módon, hanem KAPJÁL AZ ESZEDHEZ!!!
De szemetek vagytok! A8-ra az új lökös 3-500ezer fitying, a bontós simán adhatja 52-ért, sőt...
A számláról annyit, hogy számla cserél gazdát a pénzzel, nem kifizetjük és várjuk, hogy majd csak eszébe jut egyszer az eladónak.
A féktárcsára a hivatalos és vállalt reagálásom annyi, hogy no comment.
Nem csalódtam bennetek! Megszoktam hogy sok hülye ját gykra, de az már sok hogy a kérdésre 10ből 2 valaszol a többi csak szid. Megnézném ha azt mondanám hogy csinalj egy csillagtopos hálózati szervert, hányan tudnak miaz egyáltalán. Vagy hányan tudják miaz hogy a gyökre 3xos fedő.
A tudatlant könnyű szidni. MAJOM TÁRSASÁG!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!