Ha bezártam a kulcsot az autóba hogy lehet kinyitni az autót?
Figyelt kérdés
Szerencsére a másik máshol volt. De akkor mit lehet csinálni ha mindkét kulcs bentmarad az autóban?
Skoda Octavia 2006 (nem 1200 es leégetem a pillangó ablakon a kilincset és kinyitom belülről, 120 as Skoda dróttal felhúzom az ajtónyitó bowdent...)
2018. jan. 17. 16:53
11/14 anonim válasza:
4,5
Én büszkén jelentkezem hogy nekem már sikerült!! :))
De mivel az eggyik kulcsal a balcsiban fürödtem vagy 2 órát,így néha megbolondulva hol bezárta az autót,hol kinyitotta.
Csak lesben kellett álnom hogy mikor nyitja ki újra.
De a sztori ettől hosszabb...
12/14 anonim válasza:
#10 Nálam ha nyitva van egy ajtó vagy akár a motorháztető akkor automatikusan visszanyit az autó ha be szeretnéd zárni.
13/14 anonim válasza:
Betöröd az ablakot, bontóból 5000-ért hozol egy másikat. De kérdezd meg melyikből tudnak adni :)
14/14 anonim válasza:
Hát nekem ez elég fura.
Nekünk, ha nyitva van egy ajtó is, akkor visszanyit a zár. Ki is írja egyébként, hogy boot open, RF door LF door stb door open) o.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!