Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi történhet, ha 50 A-os...

Mi történhet, ha 50 A-os biztosíték helyett,50 A-osat teszek be?

Figyelt kérdés
A ventilátor állanóan kicsapja a biztosítékot. Azt mondta a villamossági szerelő, tegyek be 50-eset,addig ne is vigyem el hozzá, amíg azzal megy. Viszont arra nem adott konkrét választ, hogy mi van akkor, ha azzal megy, de sok neki. Esetleg kigyulladhat a kocsi?

2018. jan. 16. 12:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
9: Elolvastad te ezt a cikket? Mert konkrétan semmi nem derül ki belőle csak hogy valami elektromos probléma okoz(hat)ta ezeket a tüzeket. Nem arról szólt a kérdés, hogy "valamilyen elektromos probléma" okozhat-e tüzet, hanem az előírtnál 25%-kal nagyobb. Erre válaszoltam én azt amit válaszoltam. Véleményem szerint nem okoz tüzet ilyen "enyhe" mértékű túllépés.
2018. jan. 17. 08:36
 12/12 anonim ***** válasza:

Tanulj meg számolni előbb. 25 amperes helyett 50 amperes az 100%-al nagyobb. Már a 40 amperes sem eredeti értékű volt, hanem sokkal nagyobb.

Ja, a cikket csak gyorsan találtam, mert nem volt kedvem tovább keresgélni, de most megkerestem:

[link]

[link]

Ajánlom figyelmedbe a következő mondatot a cikkből:

"Az autógyár szerint a hibajelenség hátterében semmi más nem áll, csupán egy tavaly indított visszahívás során a légbefúvó rendszer védelmét szolgáló biztosítékot nem megfelelő ellenállásúra cserélték a brit szervizekben."

Van még kérdés?

2018. jan. 17. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!