Ma volt egy forgalmi vizsgám megbuktam. Tippek?
1-esnek köszi a választ, nem vagyok izgulós ember, ezt nem is értettem mert előtte vezettem közvetlen és semmi baj nem volt, de amint elindultunk a kapu után már remegtem ami ellen fogalmam sincs mit lehet tenni.
2-es: 4est, tiszais útvonal, kb a legjobbat és az a leküzdhetetlen idegesség..:D fogalmam sincs másodjára lesz e ilyen, de ha igen megmondom hogy önkéntesen helyet cserélek mondani se kell mert kezelhetetlen úgy az autó..
Én is marhára izgultam, alig tudtam elindulni, mint te is írtad. Aztán ahogy láttam, hogy a VB jófej, meg amúgy is megy a dolog (kell azért az önbizalom!), olyan nyugodttá váltam, mint órán. A vizsga közben teljesen az is maradtam.
Aztán a vizsga utolsó percében, ahogy megláttam a rutinpályát, éreztem, hogy közel a vége, nem szabad elb*szni, és megint úgy felidegesítettem magam... de szerencsére baj nem lett, elsőre meg lett.
Ez két éve volt lassan. Azóta is rendszeresen vezetek. Hidd el, ez az a vizsga az életedben, amit talán a legkevesebb tanulással kell megcsinálnod. Ha majd meglátod, hogy egyetemen mennyit kell tanulni, akkor rájössz: ehhez képest a KRESZ és a gyakorlati vizsga gyerekjáték volt. :)
Ha nincs még kellő gyakorlatod, vegyél órákat. Én kb. 14 órát vezettem pluszba, tehát 44-et. Oktatóm tanácsára, szerinte 30 óra alatt nem lehet megtanulni vezetni. Így utólag belegondolva igaza van.
20/f
Holnap megyek a 4.re😂
De azóta vettem autót is igencsak ideje lenne..
2odikon rossz helyre mentem be, nem mertem rámenni a villamos sínre emiatt volt bukta.
3. Pedig minden megvolt kötelező feladatok, már mentünk csak, aztán mondta az oktatóm balra azthittem hamarabb kezdődik a kanyarodó átmentem a zárón a másikba.. pedig az a vb nagyon korrekt volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!