Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóversenyzők! Ti hogy...

Autóversenyzők! Ti hogy bántok a kuplunggal? Nekem van egy kis gondom.

Figyelt kérdés

Mikor vezetek azt kérdezik sokszor, hogy nincsen-e a kuplungon a lábam.

(bérelt autóról van szó, 2x vezettem)

Nagyon idegesít és amúgy nem szoktam figyelni, de én minél hamarabb leszoktam venni a lábamat róla, nagyon kicsit még be is rángat a kocsi.

A sarkam a kuplung előtt van a lábujjaim meg a lábfejem balra kivan dőlve(tükör felé), szóval a lábfejem felső része a kuplung mellett van balra nem ér hozzá de egy vonalban van szóval nem rakom le hanem fárasztom (de nem zavar hogy fárad tök m1).

Amikor készenlétibe helyezem a lábamat akkor felé tartom és nem hiszem, hogy hozzá érek 1cm méter van én szerintem közötte.

Plusz a kuplungnak van egy kis holtjátéka is, ha jól tudom.

Nem verseny cipőben edzek még.

Valami az autóval van? Rossz a fülük? Vagy én baxom?

Már alig merek hozzá érni a kocsihoz is, nehogy valami baja legyen...

2018. jan. 14. 20:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Jaa nem azért írtam, csak tanácsként, a gyári kuplungok már kisebb teljesítmény növekedést is nehezen bírnak el. Kell bele valami erősebb, főleg ha drifteléssel ölöd az autót. Nekem is van egy 525-ös BMW-m, 192 lóerő ugye, az ereje az gyári, és kinyírtam hamar a kuplungot benne, pedig én versenypályára soha nem vittem, bár nem is kímélem. Kell bele egy erősebb kuplung és kész, nem olyan drága, és nyilván ez fogyó alkatrész.
2018. jan. 16. 19:26
 22/23 anonim ***** válasza:
Gyári kuplungot soha nem rugdosásra találták ki egy utcai autóban.
2018. jan. 16. 19:32
 23/23 A kérdező kommentje:
Annyira azért nem durva hogy egy nap után tönkre megy egy gyári kuplung.... lehet kevlároztatni de ahoz is kell valaki aki megcsinálja, ha balf *sz vagy 1 verseny (nap) alatt tönkre mehet az egész kuplung, ha ügyes vagy kibírja.. Az nem drift ha rugdosod a kuplungot a körforgalomba...
2018. jan. 16. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!