Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóversenyzők! Ti hogy...

Autóversenyzők! Ti hogy bántok a kuplunggal? Nekem van egy kis gondom.

Figyelt kérdés

Mikor vezetek azt kérdezik sokszor, hogy nincsen-e a kuplungon a lábam.

(bérelt autóról van szó, 2x vezettem)

Nagyon idegesít és amúgy nem szoktam figyelni, de én minél hamarabb leszoktam venni a lábamat róla, nagyon kicsit még be is rángat a kocsi.

A sarkam a kuplung előtt van a lábujjaim meg a lábfejem balra kivan dőlve(tükör felé), szóval a lábfejem felső része a kuplung mellett van balra nem ér hozzá de egy vonalban van szóval nem rakom le hanem fárasztom (de nem zavar hogy fárad tök m1).

Amikor készenlétibe helyezem a lábamat akkor felé tartom és nem hiszem, hogy hozzá érek 1cm méter van én szerintem közötte.

Plusz a kuplungnak van egy kis holtjátéka is, ha jól tudom.

Nem verseny cipőben edzek még.

Valami az autóval van? Rossz a fülük? Vagy én baxom?

Már alig merek hozzá érni a kocsihoz is, nehogy valami baja legyen...

2018. jan. 14. 20:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Jaaa, hogy ez drift, na jól van :))

Mondjuk ott is ugyanezt tudom elmondani, én minden cipőben érzem, ha a lábam a pedálon van.

2018. jan. 14. 22:24
 12/23 A kérdező kommentje:
Velem is ez van, de most elbizonytalanodtam. En is igy ereztem eddig es mar nem is figyeltem de lehet hogy figyelmem kívűl rajta van.
2018. jan. 14. 22:41
 13/23 anonim ***** válasza:

És ez az autó mennyire versenyautó? Szinter kuplung? Rövidített kuplung? Lehet simán szar a kuplung és hallani hogy csúszik vagy indokulatlanul pörög a motor.

Igazából versenyautóban a kuplungot vagy kiengeded vagy benyomod köztes állapot nincs mert leég.

2018. jan. 15. 11:13
 14/23 A kérdező kommentje:
Gyári kuplung. E36on
2018. jan. 15. 12:09
 15/23 anonim ***** válasza:
Vagy bármilyen változtatás egy széria e36-hoz képest?
2018. jan. 15. 13:26
 16/23 A kérdező kommentje:
Nagyon sok minden nem szeretném sorolni
2018. jan. 15. 15:43
 17/23 anonim ***** válasza:
Hát akkor elég valószínű, hogy megcsúszik a kuplung, túl gyenge a gyári kuplung ilyesmire. Ide már valami erősebb kéne.
2018. jan. 15. 17:31
 18/23 A kérdező kommentje:
Motor erőssége csak 230le annyit kibír simán egy ilyen gyári kuplung, biztos szétrugták előttem
2018. jan. 15. 21:25
 19/23 anonim ***** válasza:
Gondolod te, hogy kibír annyit.
2018. jan. 16. 10:33
 20/23 A kérdező kommentje:
Legyél okosabb, nem is úgy használjuk ahogy kell, de egyik kuplung se örök életű..
2018. jan. 16. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!