Autóversenyzők! Ti hogy bántok a kuplunggal? Nekem van egy kis gondom.
Mikor vezetek azt kérdezik sokszor, hogy nincsen-e a kuplungon a lábam.
(bérelt autóról van szó, 2x vezettem)
Nagyon idegesít és amúgy nem szoktam figyelni, de én minél hamarabb leszoktam venni a lábamat róla, nagyon kicsit még be is rángat a kocsi.
A sarkam a kuplung előtt van a lábujjaim meg a lábfejem balra kivan dőlve(tükör felé), szóval a lábfejem felső része a kuplung mellett van balra nem ér hozzá de egy vonalban van szóval nem rakom le hanem fárasztom (de nem zavar hogy fárad tök m1).
Amikor készenlétibe helyezem a lábamat akkor felé tartom és nem hiszem, hogy hozzá érek 1cm méter van én szerintem közötte.
Plusz a kuplungnak van egy kis holtjátéka is, ha jól tudom.
Nem verseny cipőben edzek még.
Valami az autóval van? Rossz a fülük? Vagy én baxom?
Már alig merek hozzá érni a kocsihoz is, nehogy valami baja legyen...
Jaaa, hogy ez drift, na jól van :))
Mondjuk ott is ugyanezt tudom elmondani, én minden cipőben érzem, ha a lábam a pedálon van.
És ez az autó mennyire versenyautó? Szinter kuplung? Rövidített kuplung? Lehet simán szar a kuplung és hallani hogy csúszik vagy indokulatlanul pörög a motor.
Igazából versenyautóban a kuplungot vagy kiengeded vagy benyomod köztes állapot nincs mert leég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!