A téli ablaklemosó okozhat zsírosodást a szélvédőn?
Igen!
Idén ősszel én is pontosan ugyan ezt tapasztaltam.
Régebben vettem valami olcsó áruházi mosólét és így jártam vele. De ezt elkönyveltem a lé gyenge minőségének.
Utána évekig Aldis szélvédőmosót használtam. Ez is olcsóbb kategória, de bevált, évekig nem volt vele gondom.
Aztán idén ősszel mikor vettem belőle megint, mintha tényleg zsír lenne a szélvédőn. Ahogy rászárad egy ilyen fehéres koszos réteg lesz az üvegen. Nem tudom mi a fenét raktak bele, ami eddig nem volt benne.
Most áttértem megint egy más típusra. Ezzel nincs ilyen gond.
Én is így jártam egy Tesco gazdaságos szutyokkal. Én kiengedtem belőle az összeset, és öntöttem bele a Lidl-ben vásárolt téli szélvédő mosót. Azzal spricceltem egy hosszat hogy a csövekből is kimossa a szutykos folyadékot. Aztán a szélvédőt utána jó alaposan átmostam Clin ablaktisztítóval. Utána már a Lidl-s löttyöt használom ha kell és semmi probléma.
Auchanba a drágább saját márkás terméküket vettem, azzal sincsen probléma, csak nagyon erős szaga van, de aki bírja annak nem lehet gond. De tisztsítani tisztít legalább, és nekem ez a fő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!