Opel vektra c. megbizhato auto?
régi,sok a leharcolt darab, több 100 ezer km futás teljesetíménnyel
ha veszel csak szívó benzinest, dízelt ne, (több hiba lehetőség, magas javítási költségek) ja és az automata váltót is kerüld messziről..
ezeket a 6 és 800 ezres példányokat észre se vedd , nem hiába annyi,amennyi ha ezeket helyre akarod rázni ennyit még nyugodtan rá költhetsz,
végül is egy valamire való darab amire azt mondom hogy elfogatható kategória 1,5 millától kezdődik de még az sem biztos hogy üzembiztos.
én most erről a szériáról beszéltem,
nem az újabbról
(azért írtam az elején hogy régi és sok a leharcolt darab)
önmagában alapból nem rossz autók, ha ilyet akarsz venni mindenképp benzinest, autamata nélkül, és lehetőleg ne legyen "tele" elektronikázva, a használt autó kereskedéseknek ne higgy kilométer ügyileg legalábbis, mert egytől egyik vissza vannak tekergetve főleg a dízelek,
nem rossz kocsik,de 10+ éves felső közép kategóriás kocsikról beszélünk, szóval bármikor bármi előjöhet...a kezdődő rohadásokon kívül.
egyébként útfekvésük nem rossz, a futómű átlagos nem olyan feszes hajlamos az imbolygásra, főleg nagy sebességnél mondjuk előzésnél nyomvájatos úton, pályán szépen lehet vele közlekedni, fogyasztása 8+ liter (benzinnél,motor és lábméret függően) ecotec motor kicsit kényes, megvannak a maga kis rigolyái, de nem vészes. hát nem tudom... max tanuló pénz lesz.
de mire használnád, csak te utaznál vele vagy mások is?
csak azért mert ha csak "egyszemélyes" autó lenne és azt mondod hogy mit tudom én 1, 1-5 millió a keret, akkor inkább vegyél egy kicsi de fa.s.za kis megbízható autót, mondjuk egy Yarist a régit
vagy egy Splash-t esetleg egy altót,
a nagy autó viszi a pénzt, főleg az olcsók.. ugye olcsó húsnak híg a leve.
nem tudom mennyit szánsz rá, de sajna olyan hogy nagy, szép, "csudiszupi," és olcsó nincs. alacsony árkategóriában nagy autó szerintem felelőtlenség.
igazából nem tudok olyat most kapásból ami a piacon "nagy autó" viszonylag új, megbízható, és jó áron van. a vectra helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!