Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen megbízható a KTM és az...

Milyen megbízható a KTM és az Aprilia?

Figyelt kérdés
Motort készülök venni, ismerőseimtől akik azert benne vannak a motor temaba kerdezgettem, hogy mit ajanlanak. Ok azt mondtak csak a Japan motor. Viszont vannak szepek KTM es Apriliaba is, viszont cikket sehol se találok maganak a markanak a megbízhatósagarol. Pontosabban 125ccm ben 2t gepeket nezegettem. Aprilia Mx es KTM lc2
2018. jan. 4. 20:34
 1/3 anonim ***** válasza:

2 üteműm sosem volt, mert láttam hogy másoknak bajos a karbantartása. Mindig 4 üteművel jártam 125-össel is.

KTM-ben amit ismerek az a Duke, vezettem kölcsönbe pár napig de az nagy köbcentis volt, jónak jó csak ritka és, túlárazott kicsit, mint ahogy a német autóknál is a fele ára csak a neve...

Olcsón vehetsz jobbat is valóban, japánok közül.

Apriliából pár típus ami jó, max robogóban, és nagy motorban pár 600-as a többi szar összecsapott motor.

Persze akadnak márka szeretők, és azzal a plusz nyűggel is vállalják a fenntartást.

Nézted a Suzuki drz-t vagy Yamaha dt-t? Azokból sokat hajtanak, csak a kis köbcentisekről nem tudom hány üteműek.

2018. jan. 4. 20:52
 2/3 A kérdező kommentje:
A dt-t nézegettem, de mire oda jutottam elvitték, ez 2t. Néztem Suzuki dr-t is, ez pedig 4t. Jól néz ki, de amég csak kis ccm-re van jogsim addig a lehető legtöbbet szeretném kihozni. Honda crm lenne a legjobb, de most ritka mint a fehér holló. Mindenesetre köszönöm a segítséget!
2018. jan. 5. 15:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Hááháá... méghogy a japán jobb, főleg 2T-ben, ez eléggé vicces kijelentés... a DT-et a Pegaso-hoz kell mérni, és a Pegaso fényévekkel előrébb van, mint a DT. Eleve egy erősebb motor, mosernebb felépítéssel, kialakítással stb... olasz motorok semmivel nem rosszabbak mint a japának, csak drágábbak, ennyi a különbség, semmi más. Szerelgetninakkor kell a 2T olaszokat, ha telepakolod minden szar alkatrésszel, vagy tákolod, ha értesz hozzá és van pénz gyári cuccra, akkor semmi gond nincs vele
2018. jan. 14. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!