Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Automata vagy manuális?

Automata vagy manuális?

Figyelt kérdés

Kinek mi a kedvence?

Én csak a manuális híve vagyok. Kisebb esellyel alszok el. Biztonságosabb.

De szerintem az automata sokkal jobb.

Ki mit gondol?

2018. jan. 11. 20:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
57%

Mindenféle autóm volt már, mégtöbbfélét vezettem is.

Rájöttem egy "szabályra", eddigi tapasztalataim szerint nagyon érvényes: 150 ló alatt kéziváltó, 150 ló felett automata. Tudom, nem kéne összefüggés legyen az erő és a váltó típusa között, de igazából mégis van.

2018. jan. 11. 22:27
 12/21 anonim ***** válasza:
63%

automata a kedvenc

kulfoldon elek, amikor az 5-6 savos autopalya beall es csak araszolva megyunk, megoszulnek az allando kuplungolastol

"Semminél nincs jobb, mikor egy kanyarból kiérve vissza 4" de van, amikor van egy 345LE automatad es lepadlozod es 120-nal visszavalt kettot es 140-nel meg mindig ugy huz, hogy belenyom az ulesbe...

2018. jan. 12. 00:27
 13/21 anonim ***** válasza:
54%
Kormányról kapcsolhato automata. Szeretek váltani de így donthetek hogy akarok vagy se .
2018. jan. 12. 06:15
 14/21 anonim ***** válasza:
69%

Minek pontoztok itt le mindenkit? A kérdező mások szubjektív véleményére kíváncsi, írd meg a sajátod, ne pontozd le az eltérőeket.

Én most manuálissal járok, de váltani fogok automatára - napi ingázás során 2x40 perc dugóban telik, beleuntam a kuplungkezelésbe.

2018. jan. 12. 09:52
 15/21 anonim ***** válasza:
54%

#10.

Ezt értem, de attól én még a manuálist preferálom. Miért gond ez? Miért kell egyből lepontozni és kioktatni?

2018. jan. 12. 09:56
 16/21 anonim ***** válasza:
50%
Azért pontoztalak le, mert tudatlan vagy. Úgy mondasz véleményt két dologról, hogy a másodikat nem is ismered. Először gyűrjél le pár évet mindkettővel, aztán hasonlítsd össze, az jogos. Szerintem ezért van bennetek automata ellenesség, mert azt gondoljátok, hogy automatát csak azok gazdag parasztok vesznek, akik nem tudnak vezetni.
2018. jan. 12. 10:45
 17/21 anonim ***** válasza:
54%
Jó automatával együtt tudnék élni, de újonnan drága (az az automata váltós autó ami azt csinálja és úgy amit én szeretnék) használtan meg lutri. Így pénztálca kímélés miatt marad a kettőstömegűt tartalmazó kézi váltó.
2018. jan. 12. 11:05
 18/21 anonim ***** válasza:
73%

"Szerintem ezért van bennetek automata ellenesség,"

Hol szidtam én az automatát???

Sehol. Én a kérdésre válaszoltam, veled ellentétben!

2018. jan. 12. 12:22
 19/21 anonim ***** válasza:
68%
Naa emberek, nem kell itt összekapni, ha beírjátok itt a gyakorin hogy automataváltó, akkor kidob sok kérdést, ahol már sokszor szakszerűen és nem szakszerűen is, kulturáltan kielemeztük hogy melyik a jobb vagy éppen a rosszabb. Spoilerezek egy kicsit, egyik váltótípus sem rosszabb a másiknál, mindegyiknek van előnye és hátránya, szerencsére sokfélék vagyunk és az autók is sokfélék, mindenki olyat vesz magának, amilyet szeretne vagy amilyen tetszik neki.
2018. jan. 12. 14:46
 20/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek aki válaszolt.

14# neked különösképpen, s normális váladzadóknak, mert valaki èrti is a lényegét nem csak veszekszik hülyeségen.

És automata váltó nem fogyaszt többet? Főleg hegyes utakon.

2018. jan. 12. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!