Automata vagy manuális?
Kinek mi a kedvence?
Én csak a manuális híve vagyok. Kisebb esellyel alszok el. Biztonságosabb.
De szerintem az automata sokkal jobb.
Ki mit gondol?
Mindenféle autóm volt már, mégtöbbfélét vezettem is.
Rájöttem egy "szabályra", eddigi tapasztalataim szerint nagyon érvényes: 150 ló alatt kéziváltó, 150 ló felett automata. Tudom, nem kéne összefüggés legyen az erő és a váltó típusa között, de igazából mégis van.
automata a kedvenc
kulfoldon elek, amikor az 5-6 savos autopalya beall es csak araszolva megyunk, megoszulnek az allando kuplungolastol
"Semminél nincs jobb, mikor egy kanyarból kiérve vissza 4" de van, amikor van egy 345LE automatad es lepadlozod es 120-nal visszavalt kettot es 140-nel meg mindig ugy huz, hogy belenyom az ulesbe...
Minek pontoztok itt le mindenkit? A kérdező mások szubjektív véleményére kíváncsi, írd meg a sajátod, ne pontozd le az eltérőeket.
Én most manuálissal járok, de váltani fogok automatára - napi ingázás során 2x40 perc dugóban telik, beleuntam a kuplungkezelésbe.
#10.
Ezt értem, de attól én még a manuálist preferálom. Miért gond ez? Miért kell egyből lepontozni és kioktatni?
"Szerintem ezért van bennetek automata ellenesség,"
Hol szidtam én az automatát???
Sehol. Én a kérdésre válaszoltam, veled ellentétben!
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt.
14# neked különösképpen, s normális váladzadóknak, mert valaki èrti is a lényegét nem csak veszekszik hülyeségen.
És automata váltó nem fogyaszt többet? Főleg hegyes utakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!