Automata vagy manuális?
Kinek mi a kedvence?
Én csak a manuális híve vagyok. Kisebb esellyel alszok el. Biztonságosabb.
De szerintem az automata sokkal jobb.
Ki mit gondol?
gondolom a váltóról beszélsz, személyautóban.
Az elalvást nem értem, hogy jönne ide, mert ugye ahol el lehet aludni, az az autópálya, ahol a kéziváltóssal sem váltogatsz. szerintem szokás, ízlés kérdése. ha valaki sokat közlekedik dugóban, városban, annak az automata áldás.
Manuális és benzines.
Semminél nincs jobb, mikor egy kanyarból kiérve vissza 4, index balra, majd előzni egy belátható egyenesben az előttem haladót :))
nagy részetek még csak nem is ült automata váltós autóban, ahogy a beírásokat elnézem.:)
Az automata váltó gyorsabban vált visszam akár kettőt is,m amikor hirtelen gyorsítani akarsz. Mire te betalálsz negyedikbe, az automata váltó már egyet fel is váltott az előzés közben. A javítása igaz, hogy drága, de ha rendesen használják és karbantartják, simaán elmegy 300.000 km-t. A javítás is megúszható 300.000 ezerből, ennyibe meg egy kettőstömegű lendkerék cseréje is simán bele kerül. Nyilván egy ócska, lerúgott automata sokba fog fájni.
Az automata kényelem kérdése. Van aki jobban érzi magát, ha ő váltogathat, meg kupplungolhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!