Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 4. 000. 000 Ft-ig autót, de...

4. 000. 000 Ft-ig autót, de milyet? Profi autó szakértők, pls help! Paraméterek lent.

Figyelt kérdés

Most készülünk új autót venni >új, és nem használt, ez fontos<, a felső határ 4.000.000, ezt nem szívesen lépnénk át. Dízeles, suv autók előnyben, "nagy" kocsi legyen, a fenntartása ne legyen az égiek sem tudják megfizetni kategória.

Ha beleférnek olyan luxus részletek, mint ülésfűtés (anyukám kedvence volt a párja kocsijában :)) az szuper. Nálam a beépített GPS és a szuper hangrendszer, érintős panelek a nyerők. Nem értek a kocsikhoz, ez biztosan látszik :), de többen is keressük az "igazit", remélem, azért ezek alapján is tudtok ajánlani. Kösziii

2018. jan. 10. 21:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Amúgy kár ragaszkodni a dizel kocsikhoz. A benzines sem fogja leenni a házat a fejed felől főleg az újabbak. Az 1,8 - 1,6 meg az alatta lévő benzinesek sem fognak neked többet fogyasztani mint egy dizel.
2018. jan. 11. 03:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Csatlakoznék a "kár erőltetni a dieselt"-hez. Pláne, h lassan mindenhol tervben van a kitiltása, gyártás leállítása stb. Előbb-utóbb az adóját is megemelik v.szinüleg. Plusz amikor porlasztócsúcsot, lendkereket, ilyen-olyan adalékot kell majd cserélned, a szomszéd gatyája is rámegy majd nem csak a tiéd. Használtan ha nagy és jó kell, ennyi pénzért Kia Sportage-t, Hyundai IX 30-at nézz. Megbízható, kényelmes, biztonságos. Nekem is Kia S. van. 6 éves 120e km. Olajon,szürőkön kívül semmit nem kellett cserélni benne.
2018. jan. 11. 05:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Imádom a "hasznos" hozzászólásokat. :-) Baleno, amely nem hogy nem SUV, de még dízel sincs belőle. :-)

Crossland X, C3 Aircross valóban SUV, csak éppen a benzineseik kezdődnek 4 milliótól, a gázolajosak minimum 1 millióval többe kerülnek...

Valóban igazából csak a Duster marad fenn a szűrőn. Szerintem változtass a preferenciáidon (szerintem ne ragaszkodj a dízelhez), sokkal több lehetőséged lesz azonnal.

2018. jan. 11. 07:30
 14/15 A kérdező kommentje:
Várom akkor a nem dízeles ötleteket is, kívancsi lettem! Nagyon jö arcok vagytok, köszi a sok segítséget!
2018. jan. 11. 10:32
 15/15 anonim ***** válasza:
2018. jan. 12. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!