Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vettem egy számítógépes...

Vettem egy számítógépes hibakód kiolvadót. Valaki leírná hogy mit kell telepíteni, hogy érzékelje a kábelt? Mert nekem nem megy.

Figyelt kérdés
2018. jan. 10. 20:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
na jó, fog, csak kell egy kis átalakitás a csatlakozóban.
2018. jan. 10. 21:46
 12/21 A kérdező kommentje:
2018. jan. 10. 21:49
 13/21 anonim ***** válasza:
ez egy elm327 es univerzálisnak mondott kábel. ami azért sok autóhoz nem plussz amihez is jó az is eléggé korlátozott. újabb kérdés milyen autóhoz kellene? márka,típus,évjárat, motorkód. amit szintén nem tudunk, hogy mik vannak a cd/dvd n amit kaptál. általában a drivereknél kiadja az op rendszert elsőként utána meg kiválasztod hogy 32 vagy 64 bites a pc op rendszere és a megfelelőt telepíted.
2018. jan. 10. 22:11
 14/21 Beviz Elek ***** válasza:

Milyen autó?? Ez vaghoz nem jó pl

Sokszor az USB portok beállításával van a baj (COM). Nézd meg hogy melyikbe dugod és hogy melyik van beállítva a programhoz.

2018. jan. 11. 00:46
 15/21 A kérdező kommentje:
Port 3-at ír. Akkor az mit jelent?
2018. jan. 11. 04:43
 16/21 anonim ***** válasza:
Mi van a cdre nyomtatva?
2018. jan. 11. 05:12
 17/21 anonim ***** válasza:

Kérdező azt ugye tudod, hogy ha a linkelt kábelt vetted, akkor kb. tízszeres áron jutottál hozzá?

Egyébként olyan driver kell, ami a cd-jén van a te oprendszerednek megfelelően.

2018. jan. 11. 06:32
 18/21 Beviz Elek ***** válasza:
Tényleg ekkora titok hogy milyen autó?
2018. jan. 11. 11:35
 19/21 A kérdező kommentje:
A típus nem számít, mert a laptopra kellene illesztőprogram, hogy a kábelt érzékelje.
2018. jan. 11. 17:27
 20/21 Beviz Elek ***** válasza:
100%

"Drivert kellene telepíteni, hogy a kábelt érzékelje az autó. Nem tudom melyiket. Maga a program megvan, csak nem érzékeli, hogy rá van dugva a kocsira, mert kellene a driver."

Ezért lett volna fontos hogy tudjuk az autó típusát, mivel vannak olyan autók amiket nem olvas ez a kábel ezért lehet nem is a driverrel van a baj. Nem igazán értem hogy miért ekkora titok, ha Ferrarid van akkor sem fogunk felismerni, esetleg segíthetünk megfejteni a problémát.

Na de mindegy, tehát azt sem tudjuk milyen driverek vannak a CD-n és azt sem hogy milyen op rendszer van a gépeden.

Nekem 2 olvasóm is van, ami problémák előfordulhatnak:

-a kábel alapból nem jó az autóhoz

-bedugod a gépbe, eszközkezelőben megnézed hogy melyik usb-be dugtad (port) és az olvasóprogramban pedig ugyanarra állítod be (COM vagy USB)

-ha régebbi windowshoz volt csinálva és nem akar menni, a tulajdonságoknál menj a kompatibilis módhoz és állítsd régebbire, pl XP

Gondolom tudod, de biztos ami biztos: Gyújtáson kell legyen a kocsi

+1

Eszközkezelőben nézz rá az usb-re és ha be van dugva a gépbe akkor mutatnia kell a hibakódolvasódat. Valószínűleg a gyártó nevét. Ott a 2. fül a driver és van egy driver frissítése gomb.

2018. jan. 11. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!