Vettem egy számítógépes hibakód kiolvadót. Valaki leírná hogy mit kell telepíteni, hogy érzékelje a kábelt? Mert nekem nem megy.
Milyen autó?? Ez vaghoz nem jó pl
Sokszor az USB portok beállításával van a baj (COM). Nézd meg hogy melyikbe dugod és hogy melyik van beállítva a programhoz.
Kérdező azt ugye tudod, hogy ha a linkelt kábelt vetted, akkor kb. tízszeres áron jutottál hozzá?
Egyébként olyan driver kell, ami a cd-jén van a te oprendszerednek megfelelően.
"Drivert kellene telepíteni, hogy a kábelt érzékelje az autó. Nem tudom melyiket. Maga a program megvan, csak nem érzékeli, hogy rá van dugva a kocsira, mert kellene a driver."
Ezért lett volna fontos hogy tudjuk az autó típusát, mivel vannak olyan autók amiket nem olvas ez a kábel ezért lehet nem is a driverrel van a baj. Nem igazán értem hogy miért ekkora titok, ha Ferrarid van akkor sem fogunk felismerni, esetleg segíthetünk megfejteni a problémát.
Na de mindegy, tehát azt sem tudjuk milyen driverek vannak a CD-n és azt sem hogy milyen op rendszer van a gépeden.
Nekem 2 olvasóm is van, ami problémák előfordulhatnak:
-a kábel alapból nem jó az autóhoz
-bedugod a gépbe, eszközkezelőben megnézed hogy melyik usb-be dugtad (port) és az olvasóprogramban pedig ugyanarra állítod be (COM vagy USB)
-ha régebbi windowshoz volt csinálva és nem akar menni, a tulajdonságoknál menj a kompatibilis módhoz és állítsd régebbire, pl XP
Gondolom tudod, de biztos ami biztos: Gyújtáson kell legyen a kocsi
+1
Eszközkezelőben nézz rá az usb-re és ha be van dugva a gépbe akkor mutatnia kell a hibakódolvasódat. Valószínűleg a gyártó nevét. Ott a 2. fül a driver és van egy driver frissítése gomb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!