Szeretnék vásárolni egy autót. Meg is néztem ma. Egy hibát találtunk. Egy Ford fiesta 2006 os 1.4 benzinesről van szó. Mi a hiba?
Figyelt kérdés
Az autó alsó részét megnéztük. Az első futómű és a váltóblokk találkozásánál vizes volt. Nem nagyon értek hozzá. A hűtő folyadék szintje nagyon alacsony volt. Remélem jól írtam. Mekkora hiba lehet?? Képet tudok küldeni.2018. jan. 10. 19:52
1/7 anonim válasza:
Ha az első futómű találkozik a váltóblokkal (jelentsen ez akármit is), az már elég nagy hiba.
2/7 A kérdező kommentje:
Pontosan nem tudom a szakkifejezéseket.
2018. jan. 10. 20:09
3/7 anonim válasza:
Az a gond ha olajfolyás ,olajsár van . legjobb esetben csak egy tömítés fáradt el,az nem a legnagyobb hiba. Ha szivárog a fagyálló az nagyobb gond. Alacsony folyadék jelenthet trehányságot is h nem töltött utána. A kérdés az h mennyi idő alatt fogy le a víz.. Ezt nyilván nem fogja megmondani,ha viszont a hengereknél a gyertyák alatt olajfolyást látsz és a víz is kevés az lehet hengerfejes is. Jobb ha viszel magaddal hozzaértőt
4/7 anonim válasza:
Nincs ezzel gond, viszont ha ennyire nem értesz hozzá, kár volt lemenni alá szétnézni. A víz alul lehet attól, hogy pár perccel előtte átmentek egy pocsolyán, meg lehet mástól is.
Az alacsony hűtőfolyadékszint lehet, hogy nem is alacsony, mert a tágulási tartályt nem kell teleönteni. Ha mégis alacsony, lehet csak nemtörődömség, meg lehet komolyabb hiba jele is.
Érdemes lenne megnézetni hozzáértővel vásárlás előtt.
5/7 anonim válasza:
Ne Fordot vegyél. Szo szerint attól minden jobb. Már ősz fele hidegben bszakodott a Mondeo meg a KA m is. Örülök hogy megszabadultam ettől a 2 szar lavinátol. Opel Astra F sokkal jobb.
6/7 A kérdező kommentje:
Összegben ez mit jelent kb??
2018. jan. 10. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!