Fiat brava 1997 1.6 16 szelep. Fogyasztas megbizhatosag kenyelem stb . velemenyek?
Egy jó tanács! NE!
Keress másik márkát mert ezzel csak a baj lesz
Lakatost is érdemes megkérdezni. :D
De leginkább Fiatbravo.hu , itt minden fontos információt megtalálsz, amire szükséged lehet.
fújolnak az urak, de sosem volt nekik.
motorikusan megbizható, nem egy erőgép, villamosságilag se annyira gáz,mint mondják, de szereti a kontakt spray-t. Kényelem kérdéses, nem mindegy, hogy egy skoda favorit után akarsz beleülni, vagy egy merci után. 96 után galvanizálták a karosszériát, rohadásra nem hajlamos, de nem a legolcsóbbak bele az alkatrészek.
nekem most is fut egy 96-os 1.4 12v, kipufogón kivül egy generátor, meg egy jobb első kormánygömbcsukló szart be rajta 8 év alatt. fogyasztásban 8 alatt ne gondolkozz.
pisz
"fújolnak az urak, de sosem volt nekik. "
Volt a családban '96-os 1.4 12v - ette is a rozsda, és ebben is széthullott a hengerfej, mert nem rendes olajjal járatták :)
Amúgy én szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!