Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hengerfej szelep görbulésnek...

Markbara kérdése:

Hengerfej szelep görbulésnek milyen tünetei vannak egy benzines autónál?

Figyelt kérdés

2018. jan. 6. 17:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Csattogó hang. Csökkent teljesítmény.
2018. jan. 6. 17:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Szelepek csak úgy nem görbülgetnek,minimum kell hozzá egy átugrott vezérlés vagy szíjszakadás
2018. jan. 6. 18:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Volt egyszer hidrotőke kopás csattogott!! ki lett cserélve! Meg a himbák vannak minimálisan megkopva!
2018. jan. 6. 20:25
 4/7 anonim ***** válasza:
És miből gondolod hogy el lehet görbülve a szelep? Vagy csak egy sima kérdés, aminek nincs köze az autódhoz?
2018. jan. 6. 20:28
 5/7 A kérdező kommentje:

Sajna van köze ugyan is van egy adott fiat brava 1.4 12v es autó és a központi injektornál vissza durrog majd füstöl majd megint durran és ez végig! Meg ha nagy nehezen beindul akkor is csak 3 henger megy 4 helyett!!

nincsen alapjárat lefullad. Injektor kompletten cserélve meg a gyújtás is, és a légtorok is!!Már nemtudom mit csináljak!

2018. jan. 6. 20:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Told be a bontóba azt a szemétdombot
2018. jan. 7. 15:29
 7/7 A kérdező kommentje:
EZ a kocsi nem egy roncs! Mert kedves barátom 1 hete vettem meg akkor csodaszépen járt ment mint az ökör! DE viszont az előttem lévő tulaj nem cserélt benne olajat sosem és el kesztek csattogni a hidrotőkék (ki lett cserélve) azóta jellengezett ez a probléma szerintem megszorultak a hidrotőkék és meg görbítette a szelepet!!
2018. jan. 7. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!