Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kocsit lenne érdemes...

Milyen kocsit lenne érdemes venni használtan 300. 000 ft körül?

Figyelt kérdés

Hamarosan venni akarunk párommal egy használt autót, első autónk lenne, csak legyen mivel mászkálni, ne legyünk buszhoz kötve, szóval elsőre nincsenek nagy igényeink, csak menjen és vigyen el minket A-ból B-e. Egyelőre még csak nézegelődünk és szemezgetünk a hirdetésekkel. 300.000 ft-ot szánnánk rá, nagyon max 400.000 ft-ot. A leggyakrabban suzuki swift-tel és opel astra-val találkoztam, 97-es és 98-as évjáratosak voltak/vannak, egy-két 2000-es évjáratot is láttam. Arra lennék kíváncsi, hogy ti ebben az árkategóriában milyen kocsit ajánlanátok, ami viszonylag nem fogyaszt sokat és ideális lenne 50-100 km-es távokra, főleg vidékre és mindenképp 5 ajtós legyen. Esetleg van e olyan, amelyikről mindenképp lebeszélnétek, mert pl. sok a negatív tapasztalat vele, vagy rosszat hallani róla...stb.

Előre is köszönöm a válaszokat és az esetleges tanácsokat, véleményeket :)

2018. jan. 9. 22:21
1 2
 11/11 Zaporozsec76 válasza:
1-es!Hagyjuk már ezt a neppertől,kereskedőtől ne dumát!A magánszemély is átverhet.Én most tapasztaltam meg,hogy mekkorát szívtam azzal,hogy nem a egy kereskedő vert át hanem magánszemély.Mert nem mindegy!Mármint ha hagyjuk magunkat akkor mindegy.De ha nem akkor a jogérvényesítés sokkal egyszerűbb,olcsóbb egy kereskedéssel szemben!Végülis visszakaptam több hónap után a javításra 80ezret plussz az eladóra rávertem a 20ezer ügyvédi díjat is.De akár lehetett volna hosszú pereskedés is.
2018. jan. 21. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!