Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elment a légtömegmérő, vettem...

Elment a légtömegmérő, vettem 1 órája másikat, de nincs szervíz aki megtudná csinálni, házilag ehhez kellhet bármi?

Figyelt kérdés

Nagyobb szakértelmem nincs ,1 csatlakozó 2 oldalról a csövek és 2 csavaros tartókonzol az egész.

Ha én most itthon megcsinálom (az olajcsere amit úgy max ,meg fékbetét itthon elvégzek) akkor ez csak ennyi?

Nem kell a csati miatt akár kódot törölni?

2018. jan. 8. 12:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Milyen autó?
2018. jan. 8. 12:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Nyilván nem gyújtáson vagy járó motornál húzod le a csatit. Így emiatt nem lesz hiba.

De egy érdekesség szöget üt az ember fejébe. Ha a hibskód törlésen aggódsz, honnsn tudod, h a légtömegmérő szállt el?

Ha viszont tényleg rossz, a hiba a csere után addig ott lesz a hibatárban, amég nem törlik nyilván.

Amúgy egy légtömegmérő csere nem egy nagy staktudást igénylő móka, hacsak nem még a régi jetronic rendszerű torlótárcsás légtömegmérőd van.

2018. jan. 8. 12:54
 3/3 A kérdező kommentje:

passat b5

Utaztam kb 180km-t tegnap,erőtlen lett a kocsi és az alapjárat gatya.

Volt 1 ismerősöm neki volt műszere, az kidobta a légtömegmérőt nem érkezik jel ,illetve megszakad.

Már kicseréltem ,az alapjárat a régi ,és panaszmentes.

2018. jan. 8. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!