Elment a légtömegmérő, vettem 1 órája másikat, de nincs szervíz aki megtudná csinálni, házilag ehhez kellhet bármi?
Nagyobb szakértelmem nincs ,1 csatlakozó 2 oldalról a csövek és 2 csavaros tartókonzol az egész.
Ha én most itthon megcsinálom (az olajcsere amit úgy max ,meg fékbetét itthon elvégzek) akkor ez csak ennyi?
Nem kell a csati miatt akár kódot törölni?
Nyilván nem gyújtáson vagy járó motornál húzod le a csatit. Így emiatt nem lesz hiba.
De egy érdekesség szöget üt az ember fejébe. Ha a hibskód törlésen aggódsz, honnsn tudod, h a légtömegmérő szállt el?
Ha viszont tényleg rossz, a hiba a csere után addig ott lesz a hibatárban, amég nem törlik nyilván.
Amúgy egy légtömegmérő csere nem egy nagy staktudást igénylő móka, hacsak nem még a régi jetronic rendszerű torlótárcsás légtömegmérőd van.
passat b5
Utaztam kb 180km-t tegnap,erőtlen lett a kocsi és az alapjárat gatya.
Volt 1 ismerősöm neki volt műszere, az kidobta a légtömegmérőt nem érkezik jel ,illetve megszakad.
Már kicseréltem ,az alapjárat a régi ,és panaszmentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!