Légtömegmérő kábelét ha kihúzom?
Figyelt kérdés
Akkor mi történne? Menne tovább, hibakóddal az autó? A motorra milyen hatása lenne? Csak elméletben érdekel, mint érdekesség.2017. dec. 18. 08:05
1/5 D. Brasco válasza:
Valószínűleg kidobná a check engine lámpát,de valószínűleg menne tovább,csak vészprogramon,amibol te annyit vennél eszre hogy az auto nem megy annyira mint szokott....esetleg rángat.....
2/5 anonim válasza:
Beáll egy kényszerhelyzetre.
A hibakód valószínűleg előjön.
3/5 anonim válasza:
Ja!
Előző vagyok. Én már csináltam többször is ilyet. Semmi extrém nem történt.
Arra “használtam”,hogy kiszűrjem a hibát.
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor viszont ha annyira nem szól bele olyan szinten a motor működésébe, akkor végülis mi a lényege? Nem vagyok szerelő, azt láttam hogy a turbó felől szállított levegőt méri, gondolom a helyes üzemanyag-levegő keverék beállításhoz szükséges?
2017. dec. 18. 10:58
5/5 anonim válasza:
Igen, a helyes üzemanyag-levegő keverék beállításához kell, ha nincs akkor egy "default" beállításon vagy vészüzemben működik az autó és nem enged pl egy bizonyos sebességet átlépni vagy mondjuk az opelnál km-enként csökken a maximális sebességed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!