Megéri e bmw 525d (e60) -ról audi rs3 quattrora váltani?
Figyelt kérdés
Nos nekem nem nagy szükségem van erre a bmw-re. Ráadásul hátul hajt.
Így az audi nekem jobban tetszik
Szerintetek is job???
Márcsak a quattro hajtás miatt is.
2018. jan. 7. 21:30
11/17 anonim válasza:
:D Még csak hétfő van, de megvan a legnagyobb fail a héten. :D
12/17 D. Brasco válasza:
Minek neked az audi!a bmw pont az iq szintednek megfelelő.......es akkor csodalkoznak az ilyen autok tulajdonosai hogy mennyi negativ sztereotipia van roluk!
Es köszi nem kérek több privát üzenetet,ahol kedvedre mocskolódhatsz mert nincs megszűrve!
Minden esetre hasonlo jókat neked is.......
13/17 anonim válasza:
Az RS modellek nagyon szeretnek enni, és nyilván nagyon jók is. De neked valami arany középút kéne látom, mondjuk egy jó erős 3.0 TDI, akármilyen modellben, az megy is, de takarékos is.
14/17 anonim válasza:
Ignore aztán kész, a neten mindenkinek lehet nagy szája, én csak röhögni tudok a fröcsögésen.
15/17 A kérdező kommentje:
Te nyomorek
Mindenki csicska itt egy normalis valaszt nem tudtok adni😂😂
2018. jan. 10. 16:44
16/17 A kérdező kommentje:
Na pa csicskák
2018. jan. 10. 16:45
17/17 anonim válasza:
Üdv, és vigyázz a fákkal,keményebbek mitn a kocsi Xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!