Első autót szeretnék: Trabant vagy Wartburg?
ha kettö közül választani kéne, akkor csak a VW mocis játszhat, és inkább a varnyu lenne a nyeröbb a trabival szemben. de inkább swift, v. Fiat Uno. rengeteg van már belölük a bontoba, és fillérekért adnak hozzájuk alkatrészt. és sokkal kémyelmesebbek, mint a varnyu, v. trabi páros. ja és kevesebbet is fogyasztanak, erősebbek. tapasztalat mindegyik meg volt nekem. sőt vki mondta a skoda 120L-t is hát ha vigyázol rá akkor jo. de nekem nem jött be. mindig okádta az olajat, v. vizet forralt. :( de még a kotlka is jobb volt a trabinál. varnyuval csak acsomagtarto miatt volt rosszabb. Ladával nem foglalkoznék, max. ha veteránozni szeretnék vele.
ez az én véleményem. de ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz!
a kettő külül wartburg.
de minek neked autó? tudod mennyit kell rákölteni a bajokra? Egy átírás is bennevan 50-60 ezer Ft-ba. Gyűjts még hozzá és vegyél egy Opel corsa B-t vagy suzuki swiftet. nem éri meg régi 2 ütemű vackot venni. Szennyezed a környezetet vele, és hamarabb halunk meg.
Figyelj: ha egy évig is gyűjtesz összejön egy jóállapotú 4 ütemű autóra, mert most nagy lázban égsz hogy húdejó veszek egy autót. Az nem arról szól. Rengeteg baj előjön, a mi családunkba 3 autó van. Benzinre, dízelre havi 120.000Ft megy el(ez azért van mert sokat vezetek a munkám miatt). Számold ki egy műszaki vizsgáztatást. tavaly a vw 70.000 volt a fiat 90.000Ft most vettünk egy peugeotot és az átírás 100.000Ft ba volt.
Gondold meg, jobban jársz egy robogóval, motorral
15:51
Ez hülyeség..
Sok mazsola azt hiszi, hogy a hátsókerekesek nem használhatók telén.
Hát a .. nem :D
10 éve van hátsókerekesem, most egy BMW.
Ha tudsz vezetni egyszer sem csúszik meg.
Persze első autónak nem ajánlanám, de a Lada sztem tök jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!