Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autót szeretnék: Trabant...

Első autót szeretnék: Trabant vagy Wartburg?

Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 15:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
trabi meg a warbi is megeszi a 7-10liter városba...úgyhogy...maradj inkább a 2015ös ladánál...
2010. jún. 4. 16:11
 12/20 anonim ***** válasza:
37%
Jó lesz neked a suzuki is!Sok van belőle és olcsó,alig fogyaszt!
2010. jún. 4. 16:38
 13/20 anonim ***** válasza:
Na mert majd a 2 ütemű trabi meg wartburg az szerinted termeli az üzemanyagot? a wartburg am is hires a nagy fogyasztásáról szinte bizos hogy többet eszik mint 1 zsiguli
2010. jún. 4. 17:03
 14/20 omadjoe ***** válasza:
66%

ha kettö közül választani kéne, akkor csak a VW mocis játszhat, és inkább a varnyu lenne a nyeröbb a trabival szemben. de inkább swift, v. Fiat Uno. rengeteg van már belölük a bontoba, és fillérekért adnak hozzájuk alkatrészt. és sokkal kémyelmesebbek, mint a varnyu, v. trabi páros. ja és kevesebbet is fogyasztanak, erősebbek. tapasztalat mindegyik meg volt nekem. sőt vki mondta a skoda 120L-t is hát ha vigyázol rá akkor jo. de nekem nem jött be. mindig okádta az olajat, v. vizet forralt. :( de még a kotlka is jobb volt a trabinál. varnyuval csak acsomagtarto miatt volt rosszabb. Ladával nem foglalkoznék, max. ha veteránozni szeretnék vele.

ez az én véleményem. de ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz!

2010. jún. 4. 19:31
 15/20 anonim ***** válasza:

a kettő külül wartburg.

de minek neked autó? tudod mennyit kell rákölteni a bajokra? Egy átírás is bennevan 50-60 ezer Ft-ba. Gyűjts még hozzá és vegyél egy Opel corsa B-t vagy suzuki swiftet. nem éri meg régi 2 ütemű vackot venni. Szennyezed a környezetet vele, és hamarabb halunk meg.

Figyelj: ha egy évig is gyűjtesz összejön egy jóállapotú 4 ütemű autóra, mert most nagy lázban égsz hogy húdejó veszek egy autót. Az nem arról szól. Rengeteg baj előjön, a mi családunkba 3 autó van. Benzinre, dízelre havi 120.000Ft megy el(ez azért van mert sokat vezetek a munkám miatt). Számold ki egy műszaki vizsgáztatást. tavaly a vw 70.000 volt a fiat 90.000Ft most vettünk egy peugeotot és az átírás 100.000Ft ba volt.

Gondold meg, jobban jársz egy robogóval, motorral

2010. jún. 4. 20:06
 16/20 anonim ***** válasza:

15:51

Ez hülyeség..

Sok mazsola azt hiszi, hogy a hátsókerekesek nem használhatók telén.

Hát a .. nem :D

10 éve van hátsókerekesem, most egy BMW.

Ha tudsz vezetni egyszer sem csúszik meg.

Persze első autónak nem ajánlanám, de a Lada sztem tök jó.

2010. jún. 4. 21:14
 17/20 anonim ***** válasza:
EZ FELELETVÁLASZTÓS KÉRDÉS! szerintem mindegy melyiket veszed, csak 4 ütemű legyen.A Trabikról azt hallani, hogy korokhoz, kinézetükhöz, gyenge(27 lovas) motorukhoz képest jók terepen (jobbak egy átlagos sedánnál). A Wartburgot viszont idővel elkezdik megbámulni, ugyani jelentősen megfogyatkozott az állományuk az utóbbi időkben. Szerintem az ár-érték arányát nézd az aktuális hirdetéseknek.
2010. jún. 5. 18:57
 18/20 anonim ***** válasza:
trabant 1.1
2010. okt. 7. 18:44
 19/20 anonim válasza:
Trabant 4T 4ever!!!!!!!!!!
2012. jan. 23. 18:38
 20/20 anonim ***** válasza:
ladából csak 2106-os játszik, 1600-os lada, wartburg vagy trabant közül meg amelyik jobban tetszik, 2T-s trabantal nem foglalkoznék, 992-es wartburg 2T-s motor az elég jó amúgy, még sportkocsiba is tették azt a motort és azért lóerőbe is ott van. 1.1es trabant motor jó jó de nekem gyenge, amúgy mondom amelyik kaszni jobban bejön, motort meg megint olyat ami bejön neked :)
2016. szept. 4. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!