Újabb típusú Citroenek szakítottak már a hagyományokkal?
Sziasztok,
Az újabb(típusú, évjáratú) Citroenek(2005-6-7-...-18) szakítottak már a rossz elektronikai gondokkal?
Jelenleg egy 2001-es 1.6-os benzines Xsara Picasso-t nyúzok. Citroenes baja nem volt, szerintem csak egy.(utastér ventilátor szabályozó csere), a többi mind átlagos.(vezérlés, olaj, szűrőcsere, hátsó dob csere, gyújtástrafó csere). Nem egy fiatal autó, így kétlem, hogy a márka sztereotípia hibák lennének.
Kérdésem, hogy az újabbak már jobbak, megbízhatóbbak? C4 Grand Picassot néztünk pl.
Köszönöm, ment az ujjacska.
Akkor megnyugodtam.
Én nem vagyok hater, teljesen normálisan állok hozzá, csak (nekem nagy) ilyen összegnél már nem akarom beszpni. :D
2012-es C4 Picasso van exclusive felszereltségű, használtan lett véve 2014-ben. Eddigi 16.000 km alatt (nyaralás, hétvégi utazásokból jött össze) semmilyen eletkromos problémája nem volt. Illetve de.
1x lámpamozgató motorhibát írt, újraindítás után megoldódott.
2x a parkradar megzavarodott, amelyből 1x egy bogár repült bele másodszor pedig nem tudjuk miért de folyamatosan sípolt. 10 perc után elmúlt. Ennyi így az elmúlt 4 év alatt, más baja nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!