Újabb típusú Citroenek szakítottak már a hagyományokkal?
Sziasztok,
Az újabb(típusú, évjáratú) Citroenek(2005-6-7-...-18) szakítottak már a rossz elektronikai gondokkal?
Jelenleg egy 2001-es 1.6-os benzines Xsara Picasso-t nyúzok. Citroenes baja nem volt, szerintem csak egy.(utastér ventilátor szabályozó csere), a többi mind átlagos.(vezérlés, olaj, szűrőcsere, hátsó dob csere, gyújtástrafó csere). Nem egy fiatal autó, így kétlem, hogy a márka sztereotípia hibák lennének.
Kérdésem, hogy az újabbak már jobbak, megbízhatóbbak? C4 Grand Picassot néztünk pl.
Úgy értem, hogy megbízhatóbbak lettek-e.
Mert rémlik valami, mintha írták volna, hogy régen valamelyik nagyon trágya volt, és ezt mára kinőtték.
Nem tudom máshogy kérdezni, a Citroenek sajnos erről híresek. Nekem semmi bajom velük, nagyon jól néznek ki, árban is rendben vannak, csak nem akarom azt, hogy megveszünk egy mondjuk most 8-10 éves gépet x millióért, aztán megy a szps..:/
Aaaha.
De ennek semmi köze hozzá. :D
Ha nem értek hozzá, nem nyúlok bele. Ennyire barom meg senki nem lehet.
Hifire meg van barátom, aki beszereli.
Értem mire gondolsz, de én nem arra.
Na tehát , ha neked megfelel és semmi bajod nincs és eddig se volt, akkor minek ez a kérdés.
Akkor tökéletes minden , a sok károgóval meg ne foglalkozz.
Például a 3. válaszoló is belökte a bunkóságát és kész.
Szerintem több baj nincs vele mint bármelyik autóval.
Manapság a legtöbb autómárkában azonos beszállítók termékei vannak. Így egyre kevésbé valószínű márkaspecifikus elektronikai hiba.
A "franciaautózás" meg már nagyon unalmas, főleg, hogy azok húzzák le az autókat, akiknek soha nem volt francia autójuk.Nekem van egy 10 éves megane-om, semmilyen elektronikai baja nincs. Van egy 45 éves citroen DS-em, amiben rengeteg bosch alkatrész van.
Alf: korrekt válasz, köszönöm! És az előzőnek is.
Nekem csak ez volt a baj, ellenben céges Kangoo-nak annyi fantom baja van..Nem megy 1-es fokozatban az ablaktörlő, de néha igen, nem pörög fel a ventilátor, nem világít a műszerfal..stb :D Kismillió ilyen hibája :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!