Megrepest felül az autóhűtőm, miért?
Figyelt kérdés
Azert mert mar idos lenne, vagy mi okozhatja ezt? 3eve van nálam 1 hete tortent. Desztillalt vizzel nem nagyon kevertem, 35fokra belott alubarat hutovizet vettem, ra is van írva ne keverje. Okozhatja ez mas probléma is. Kulsorozsdasodas nyomai nem láthatóak.2018. jan. 5. 19:13
1/8 anonim válasza:
Azt is tisztázni kellene,milyen anyagból van az a hűtő?
2/8 anonim válasza:
"Azt is tisztázni kellene,milyen anyagból van az a hűtő?"
"35fokra belott alubarat hutovizet vettem,"
Ebből az jön le, hogy alumíniumból...
3/8 anonim válasza:
A repedésnek semmi köze hozzá. Elöregedett a hűtő.
4/8 anonim válasza:
Vagy csak valahol dugulás van aztán a nyomás úgyis utat talál magának
5/8 anonim válasza:
Azt is tisztázni kellene milyen anyagból van a hűtő.
Ebből,csak az jön le,hogy a blokk miből van,de a hűtő lehet alu és műanyag is,sőt még réz is.
Okoska 2-es.
6/8 anonim válasza:
A műanyag lehet a hűtő alja ,teteje és közben alu.Így értettem a műanyagot.
7/8 A kérdező kommentje:
Aluból van a hütő, akkor más egyébb gond nem lehet ilyenkor, gondolok arra, hogy volt vízpumpa cserém is, és légtelenítés esetleg elmaradt volna stb. maga az autó 3 éve van nálam, de a kocsiba jóval régebb óta benne vna, azis lehet, hogy gyári.
2018. jan. 6. 09:49
8/8 anonim válasza:
De akár lehet az elmaradt légtelenítés is a ludas ha az autó típusa amúgy igényelné a dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!