Golf V 1.9 PD TDI (105lo) csippen felül higy tudok teljesítményt növelni?
Figyelt kérdés
Azt mondják az 1.9 105 lovas megbízhatóbb mint a 140 lovas ...ezert 1.9 vettem de el akarom érni vele a 160 lóerőt ..akkor ebbe is nagyobb turbó?nyitott rendszer ? +csipp? És kész?2017. szept. 27. 11:57
1/8 anonim válasza:
Nem leszólni akarom, de hogy lehet, hogy egy 1.9-es TDI 105 lovat tud, míg nekem az 1.6-os benzines, öregebb 4-es golfom 101-et? Nem nagyon értek a kocsikhoz, azt hittem egy 1.9-es tdi már elég erős. Haveromnak a passátban az van, és jóval bikábbnak tűnt az enyémnél...
2/8 anonim válasza:
Az 1.9 PD TDI-ből több teljesítmény is volt, a 105 pont az alja, de gondolom a károsanyag kibocsátás miatt kellett.
Az a baj, kérdező, hogy ha agyon húzod az autót, nem sokkal lesz megbízhatóbb, mint a valóban problémás 2.0 PD. A nagyobb turbó biztosan jó, csak éppen még nagyobb lesz a turbólyuk, a nyitott rendszer meg nem megy át a műszakin (és a rendőr is elveheti a forgalmidat) Miért nem vettél egy erős turbós benzinest? Vagy egy nagy szívó benzinest?
3/8 A kérdező kommentje:
Előtte 1.6 sr 4es golfom volt ...azert vettem ezt mert iszonyat jó árban hozza jutottam de gyorsítanom kell rajta ha nem is 160 lóig de 140 csak ki lehet belőle hozni a csipp kb 20 -30 ló nem?
2017. szept. 27. 13:25
4/8 anonim válasza:
Egy olyan 130jön ki belőle egy jobb motoroptimalizálással. Ennél feljebb húzni már egy kicsit költségesebb: kuplung, porlasztó, turbó, (esetleg IC)
5/8 A kérdező kommentje:
Ez pénzbe is soknak hangzik úgy h elég lesz a csipp nem nyertem még a lottón:)
2017. szept. 27. 17:22
6/8 anonim válasza:
Marajd a csak chipptuningnál! Abból minőségi, garanciális, fékpados előtte és utána mérést válasz, 130 ló körül és akkor tartós marad a motor.
7/8 anonim válasza:
Miért nem veszel olyat ami eleve 160le-s?
8/8 A kérdező kommentje:
Mert koromból adódóan sok a kötelező biztosítás még a jelenlegi 1.6 motorral szerelt golfra is
2017. szept. 30. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!