Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valaki rendszám alapján...

Valaki rendszám alapján letudja kérdezni hogy ki a tulajdonos?

Figyelt kérdés
Tud valaki segíteni? Fontos lenne mert eléggé megkárosított
2018. jan. 5. 15:48
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Rendőrséget hívd.
2018. jan. 5. 16:20
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
csak a rendőr
2018. jan. 5. 16:45
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
Valaki igen. A rendőr.
2018. jan. 5. 17:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Erre "egyszerű földi halandó" számára nincs lehetőség. Semmi közöd hozzá, hogy kié az autó és ez szerintem jól is van így. Ha bizonyíthatóan megkárosított, akkor feljelentést kell tenned a rendőrségen, ők elő tudják keríteni a tulajdonost és/vagy az üzembentartót, ha tényleg szükséges.
2018. jan. 5. 19:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Az jó mert a rendőrség nem csinál semmit
2018. jan. 5. 20:49
 6/10 anonim ***** válasza:
60%
Mit szeretnél, hogy csináljon a rendőrség? Gondolom be sem telefonáltál nekik a problémáddal, csak szidod őket az interneten, hogy nem csinálnak semmit.
2018. jan. 5. 20:57
 7/10 A kérdező kommentje:
Képzeld voltam bent a rendőrségen ugyanis akinek eladtam az autót,október óta nem iratta át az autót és még az én nevemre kötött rá biztosítást. A rendőrségről küldtek a biztosítóhoz onnan meg vissza..na akkor lehet szájaskodni
2018. jan. 6. 10:06
 8/10 anonim ***** válasza:
És ehhez mi köze a rendszám tulajdonosának lekérdezéséhez? Az, hogy nem íratta át, az se nem a rendőrség, se nem a biztosító dolga, első körben neked kell megbeszélned vele.
2018. jan. 6. 15:29
 9/10 A kérdező kommentje:
igen csak hiába hívogatom nem veszi fel a telefont OKTÓBER óta...és ő már túl is adott a kocsin az én nevemben
2018. jan. 6. 20:54
 10/10 anonim válasza:

Ott az adásvételi, ne hisztizz.

A rendőrséget meg felejts el.

Nekem (és még vagy kb. 20 embernek) egyértelmű bizonyítékunk van, hogy egy illető megkárosított minket.

Bő egy éve "folyik a nyomozás".

Ja és mindezt úgy, hogy tudjuk az illető nevét és banki adatait.

2018. okt. 10. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!