Rendszám alapján hogyan tudom meg ki a tulajdonos?
Figyelt kérdés
2016. aug. 10. 18:13
1/8 anonim válasza:
Magánszemélyként? Szerintem sehogy.
Régen volt egy fizetős szolgáltatás, amit bárki igénybe vehetett. A rendszám alapján nagyon sok információt meg lehetett tudni a járműről, viszont, hogy a tulajdonos nevét is kiírta-e, arra már nem emlékszem.
2/8 anonim válasza:
Ha van rendőr ismerősöd, akkor vele le tudod nyomoztatni.
4/8 anonim válasza:
Sehogy.
Akinek meg akkora kutyái vannak hogy egy efféle keresés következmények nélkül marad,az úgyse itt kérdezget.
5/8 anonim válasza:
Attól is függ, mi a szituáció. Vannak alternatív lehetőségek is.
6/8 A kérdező kommentje:
Egy parkolási jegyen szereplő rendszám miatt érdeklődöm.
Semmilyen rosszindulatú vagy jogi vagy károsultsági dolog nincs a háttérben.Csak érdekelne az autó típusa...
2016. aug. 12. 05:33
7/8 anonim válasza:
Ha csak a típusa kell, akkord írd le a rendszámot, én meg írom a típust (de a tulajdonost azt nem tudom, meg ha tudnám is nem is írnám le).
8/8 A kérdező kommentje:
Nem érdekel a tulajdonos kiléte...
a rendszám LUF765
2016. aug. 15. 06:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!