Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Drift autóhoz milyen módosítás...

Drift autóhoz milyen módosítások kellenek?

Figyelt kérdés
Adott egy használt autó ami hátsókerék meghajá

2018. jan. 4. 14:49
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
a speedzone csapatós mercit azt már láttam az tényleg jó
2018. jan. 4. 18:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Az adott autótól függ, hogy mekkora teljesítményre van szükség. Nekem egy Ladám van. 118 Le. Nyáron a normál (185/65 R14) gumikkal kanyarban még 110 km/h-nál 3-ban még meg-meg nyikkan, 2. fokozatban (a vége valahol 90 km/h körül van) meg simán megcsúszik. Vizes aszfalton még egyenesben a harmadikat (kb. 140-ig) is végigpörgeti. Hogy driftre mennyire lenne alkalmas azt nem tudom, nem arra használom, de kisebb kanyarokban biztosan használható lenne ekkora teljesítménnyel is.
2018. jan. 4. 18:24
 13/16 anonim ***** válasza:
Gondolom versenyre kell, amatőr kategóriában 300 lóerő az ami még éppen elég. Ami azt jelenti, hogy valami M60B44-es v8-as motor kell egy e36 vagy e30-as kaszniba. Ehhez kell egy báltó, egy erősített 1 tömegü ledkerekes szinter kuplung, a bukócső nem feltétel. Kormányszög és kormánydőlés változtatás elől, kéményített és ültetett futómű, nagyobb fékek, hidrós kézi, 2 kagyló, driftkormány, difi, kardán. Ha építed olyan 2.5 millió. De lehet venni kész kocsit is, igaz gyenge 25i e36-ok vannak 500-ért az kezdésnek jó lehet.
2018. jan. 4. 18:25
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem verseny csak hétvégi kikapcsolódás és szórakozás de ha jól megy akkor akár ilyen kisebb versenyek is szóba jöhetnek
2018. jan. 4. 18:50
 15/16 anonim ***** válasza:

Bírom az ilyeneket, akik ide írják, hogy kevés a 150Le, meg felsorolnak minden, hobbi drift autóba "felesleges" dolgokat. Persze tudom, hogy egy drift autó ettől lesz drift autó, de az nem a hétvégi hobbi szint.

Én hanyagolnám ezt az utcán is meg pályán is használatot. Pályára kell a sperr/hegesztett difi, mert egy hosszabb ívben már nem fog keresztbe menni.Ki kell pakolni. Minimum keményíteni kell a futóművet, ha úgy van, szélesítés se árt. Kagyló ülés és 4pontos öv, hogy nem az ülésben maradással kelljen küzdened. Hosszú kézifék kar. Hidrósra meg szokták csinálni, én a bowdeneshez csináltam egy ugyan olyan kart, teljesen jó volt. Hátra kopottabb gumi, akár 3bar-on.

Hétvégi kezdőszettnek ez pont elég. Ezt már lehet fejlesztgetni.

2018. jan. 5. 18:57
 16/16 crudy ***** válasza:
Es ezzel ugrott a forgalmi. Tehat megallapodhatunk abban h az utcai autobol nem lesz drift auto.
2018. jan. 5. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!