Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha a szilentek kopottak,...

Ha a szilentek kopottak, akkor lengőkart is kell cserélni?

Figyelt kérdés

Vagy elég csak magát a szilentet?

Egy "magán" szerelő azt mondta lóg a lengőkar, a szervizben meg azt, hogy kopottak a szilentek, itt lengőkarról nem esett szó.

Ha csak a szilentet cseréltetem ki az megszünteti a lógást?

Nincs kopogó hang, csak inog az autó eleje, kicsit bizonytalan gyorsításkor, és a kormány is balra áll alaphelyzetben.

2018. jan. 4. 11:35
 1/5 D. Brasco ***** válasza:
Az attol függ......hogy a lengökarban cserelhető-e a szilentblokk,vagy nem szerelhető!utobbi esetben az egesz lengokar csere!ha leirod az auto tipusat talan tudunk kozelebbit mondani
2018. jan. 4. 12:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Peugeot 206-os. A napokban vinném vissza a szervizbe, hogy cseréljék ki amit feltétlen szükséges. Mennék vele egy hosszabb útra és nem szeretnék meglepetéseket, meg amúgy sem szeretem ha lelakott az autó, ugyanakkor feleslegesen sem akarok költeni alkatrészre, ha nem muszáj.
2018. jan. 4. 12:10
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Swifthez 8.000 ft a két lengökar,cseréjük kb 1 óra alatt megvan.szilentet cserélni nagy szopás,munkadíjra többet fogsz költeni.
2018. jan. 4. 12:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Lengőkar darabja 7e (ahova járok). Az 14e + 2-3e a szilentek + munkadíj. Nem szoktak lehúzni, rendes társaság. Plusz futóműállítás. Az így együtt 25 minimum.

De ha külön cserélhető a szilent akkor nem kérem a lengőkarok cseréjét, felesleges plusz kiadás.

2018. jan. 4. 12:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Cserélhető rajtuk külön a szilent is, kérdés, megéri-e. Hiszen ha lóg a gömbfej része is, akkor az valóban komplett csere, mivel gömbfej nem cserélhető ennél külön.

Viszont azt nem értem, hogy lengőkarok darabja 7000, plusz szilentek... Ezeket kompletten árulják, szilentekkel együtt, anélkül még nem láttam utángyártott P206 lengőkart.

2018. jan. 4. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!