Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » SOS Gokartot szeretnénk...

SOS Gokartot szeretnénk épiteni, (tudjuk hogy nem lesz olcso, de nem egybe szeretnénk, hanem széo lassan) Tudnátok segiteni, hogy mit hogyan épitsünk?

Figyelt kérdés

Barátokkal szeretnénk épiteni egy 125ccm s gokartot, (simpson motorral (beépitéssel nem lenne probléma mert autoszerelo is segit))

Tud valaki segiteni, esetleg tapasztalat, vagy hogy ti higy csinálnátok/kezdenétek?

Válaszokat elore is köszönöm.

2018. jan. 4. 00:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nem muszaki analfabéta vagyok, nincs odairva hány ccm es a motor. Honnan kéne ismernem az osszes motor tipust??

Ha ez elvileg 50es akkor veszünk 125öset.

De a szerkezet épitésében még senki nem tudott okosat mondani!

2018. jan. 4. 21:02
 12/14 D. Brasco ***** válasza:
100%
Megis mi okosat lehetne neked mondani??a 10-es vegul is kimondta a frankót...egy műszaki analfabéta vagy....ennyi!Innentől kezdve ehhez a kerdeshez érdemben kár barmit is hozzafűzni!Max annyit,hogy legalabb a nevét tudnád már leirni helyesen annak a szerencsetlen blokknak!simpson......többször is így leírva ...
2018. jan. 4. 22:01
 13/14 anonim ***** válasza:

10. vagyok. Sajnálom, hogy beleléptem a lelki világodba, de az eddigi hozzászólásaid alapján eléggé műszaki analfabétának tűnsz.

Viszont hogy érdemben hozzászóljak a kérdéshez, ezt tanulmányozd át és mérlegelj, hogy neked menne-e : [link]

Ha úgy gondolod, hogy igen, akkor valami ilyesmit csinálj.

2018. jan. 4. 22:20
 14/14 A kérdező kommentje:
Látom okosat nem tudtok mondani
2018. jan. 5. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!