Tudna vaki segiteni szervó problémával kapcsolatban?
Szia, Boldog karácsonyt kívánok. :) A "le tolja a hátulját" nem egészen értem, de van pár ötletem. A renault szervólyát nem ismerem, de sok szervó problémával találkoztam már, ezzel a márkával nem nagyon (piros pont a franciáknak)( de rögtön egy fekete pont egy pár citroen miatt) .
Aszervó elég egyszerű ... van a szivattyú, van a szivattyút a kormányművel összekötő nyomótömlő, és van a kormánymű szelepekkel, és munkahengerekkel , el látva.
Kezdem a szerintem kevésbé ismert problémával, a szervó nyomó tömlője. Ezekben szokott lenni valami féle csillapítás (folytás, szűkítés, a hogy tetszik) Ez lesakad eltörik, és ez álltal akadályozza az olaj áramlását, és következtében a szervó hangos, nem segítrá kellőképpen, füstöl a szervo olaj. De a szivattyúkban van nyomás határolás, ami annyit tesz , hogy bár milyen probléma van a tömlökkel csövekkel, kormányművel, a szivattyú nem nyomhat le semmit,
Szerintem a szivattyúd lehet a baj forrása, ami vagy javítható, vagy nem.Kellemes ünnepeket. :)
Szia, néztem neten képeket, ezek szerint egy acél támasztó gyürű tartja a helyén a fedelet.
Az egyik lehetőség, hogy ki veszed csak a gyürűt nagyon alaposan kitakarítod a helyét (a hornyot), esetleg még próbálhatsz nyitni a gyürűn, vagy keresel egy csapágyboltot és ha van veszel ujjat, csak vidd a mintát.
Másik lehetőség 32000 forintért veszel egy ujjat.
Szia. Mi lett a vége? Engem is érdekel mi lett a meg oldás, és másoknak is segíthet a tapasztalatod.
Jó lenne ha meg osztanád velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!