Miėrt ráz a kormány?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az a problémám, hogy 90-től vagy epp 110-től, elkezd rázni a kormány.. /téli gumival a gyári felnin, nyári felnin viszont 130tól rázott../
Valaki, valami ötlet, hogy mi lehet?
Köszi! :)
2018. jan. 3. 00:50
2/8 anonim válasza:
Ha mindkét gumival/ felnivel ràz akkor ott màs lesz szerintem. Ha gyorsìtásnàl ráz akkkor féltengelyek/csuklók körül is lehet problem. Vagy kormànymű, esetleg annak alkatrészei.
3/8 anonim válasza:
És ha mindig ráz valahol, keress egy másik gumist akinek egy kicsit jobb gépe van / lelkiismeretesebben centríroz.
4/8 anonim válasza:
Először centíroztasd ki rendesen 0-ra. Ha még utána is fennáll a probléma, akkor futóművet kell nézni.
5/8 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz! Szerintem is előbb nézesd meg a kerekek kiegyensúlyozását! Én is jártam úgy Székesfehérváron a JSI-nél, hogy két autómra is ott vettem új gumit, illetve szereltettem is fel felnire, és mindkettőnél 100 környékén elkezdett rázni a kormány. Alatta meg nem. Elvittem máshova, és az kivette nullára, utána pedig tökéletes volt. nemrég szereltettem az új téli gumi szettemet és a gumis azt mondta, hogy mikor teszem fel, akkor azokat tegyem előre amelyiken kevesebb súly van.
6/8 A kérdező kommentje:
Gyorsitasnal, es fekezesnel nem raz, kamyarokban sem, csak 90-110-től
2018. jan. 3. 10:48
7/8 anonim válasza:
lehet szar valamelyik felni, lehet elkopott a kormánymű, vagy afűtóműben elhalt valami, gömbfej, elgorbúlt lengőkar stb...
szerelőt keress fel a panasszal
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
Megoldódott!
Csak centiroztatni kellett a kerekeket! :)
2018. jan. 3. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!