Csak szerintem gáz ha motoron hátul fiú, vagy kövér csaj ül?
Igen, csak szerinted gáz.
Mert csak te akarod mutogatni a megszerzett nődet a többi embernek, akár egy ősember.
és ha éppen pasija van és őt viszi?
szal nem gáz ...
Nem gáz. Akinek kövér a csaja, s annak nincs saját motorja (vagy épp nem használja bizonyos okból), nyilván olykor kövér csajt visz motoron :) Persze vihet mást is.
Soha senkitől nem hallottam, hogy motorral csinos lányt illik vinni, pedig jártam motoros találkozókra meg minden.
Jól van basszod, és ha a feleséged szülés után kicsit nagyobb maradt, akkor nem ülteted fel, mert kövér? És ezt így megmondod neki?
Vagy a legjobb haverodat, akinek állandóan dicsekszel, hogy hogy megy a motorod, nem viszed el néha egy körre? Dehogyisnem. Tudom, kicsit izé, hogy a hátul ülő át kell ölelje szorosan a vezetőt, de na, nem olyan vészes. Aki szerint meg ez bu*is gáz, az azzal marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!