Melyik a legjobb? Honda crv, kia optima sw, hyundai i40 kombi
A toyotábol az avensist néztem kombiként , de nincs hátulra szellőzőrostély ami futés és klima szempontbol szerintem hasznos és szükséges. meg az avensisbe nem tudtam beállitani az ulest rendesen kényelmes poziciora. 183cm vagyok 91kg , de hosszu lábak. Kormányt nem nagyon akarom rugdosni.
Tudom hogy a Honda suv , de fontos tényező a szivo motor és a nagy csomagtér, ami miatt bent marad a listámon.Hondával csak fogyasztás és a magas szerviz dij ami negativum. Mást nem nagyon tudok.
Igen bejöt az Optima az is belefér a büdzsébe de most hallottam hogy az teljesen megegyezik az i40-el. ugyanaz a tengelytáv , szoval ugyanaz a kocsi csak más néven. Ott viszont a 7év gari ami agaszto. ugy olvasgattam hogy 2-3 év után , mindig találnak kiskaput ami miatt nem ingyenes az szerviz. 7-8 milla között nézegetek autokat. jövöhéten ülök be , optimába és i40-be is. aztán kiderül
A suvnak ,nem hosszu de magas és terebélyes a csomagtere , a két kombinak meg hosszu , de csapodik a hátulja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!