Ford Mondeo Mk2 kuplungtárcsa cseréjének mi a menete?
Mk2-es Mondeom kuplungtárcsája elkopott. Már nagyon a végét járja. Először leszögezném, nem viszem szerelőhöz. Az érdekelne, hogy pontosan ennek az autónak a kuplung cseréjének mi a menete. Egészen az autó megemelésétől kezdve az új szett berakásáig.
Jobbára értek az autómhoz. Sokszor szereltem már rajta sok mindent. Viszont ez egy olyan összetett művelet, amit nem kezdek el előkészületek nélkül. Minden apró lépés érdekelne és az hogy mire kell odafigyelnem.
Azért nem viszem szerelőhöz, mert drága, meg a saját autómat szeretném én helyrehozni, meg amúgy sem árt, ha ért hozzá az ember.
Van jó szakember ,viszont ő nem is fog neked motort felujítani 10 ezer forint munkadíjért.
Aki jó szakember az nem keresi a munkát ,azt megfizetik és viszik neki a munkát, az be van táblázva.
Mondjuk azt 20 autószerelőből talán 1 akire azt mondom : rábizom az autót ,árfüggetlenül.
Bebeszélték márkaszervíz szerelője a Leonomra ,hogy deformált volt a vitt kuplung, azóta inkább kifizetem a +40e forintot ,mert 192 ezres kuplungszettet lehetett kukába dobni emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!