Milyen autót vegyek ha régi csajozós autót szeretnék?
Amivel régen lehetett csajozni, azzal ma már nem nagyon lehet. Maximum a típus iránt érdeklődők fogják megcsodálni.
Elsőre ami beugrott, az az Opel Calibra.
Ha kocsival kell csajozni ott már bajok vannak. E36 és társaival max. a részeg és beginázott tinicsajokat fogod felszedni a legutolsó falusi putridiszkó előtt.
Ha normális pennát akarsz (nem a pumpásszájú pláza...kat!) legyen egy normális állapotú átlagautód (a saját igényességed miatt), úgysem azt nézik hogy milyen hanem örülnek hogy van.
Ha meg az előbb leírtakra buksz akkor minimum 3-4 millás BMW/Mercedes/Audi.
Csajozni kocsival? :DDDD
Nekem előbb volt kocsim, mint a faszijaimnak, meg aki odajött apuci kocsijával vagánykodni, azt vagy hazaküldtem, vagy szépen bepattant az anyósra és én vezettem.
De ha 0 IQs csajokra vágysz, vagy arra, hogy a hátsó ülésen legyen egy gyors pipád, ráadásul csóró is vagy, hogy régi autó kell, akkor válassz vw golf, opel calibra vagy egy coupe pl opel astra g.
Ha nagyon vagány akarsz lenni, akkor hozass be egy ezer éves, leamortizált BMWt, dobd tele LED szalagokkal, rakják hátra egy olcsó, használt mély ládát, amivel recseg az egész belső hangszóró rendszer és tuti, hogy a parkolókban imádni fognak.
Csak ne felejts el olajat és benzint önteni belé liter számra ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!