Lanyomra akarom iratni az automat valaki segitene ebben?
Próbáld meg az önkormányzatnál megkérdezni.
Pl. lehet-e ő a tulajdonos, te pedig "csak" az üzemben tartó?!
Akkor nem te vagy a tulajdonosa az autónak. (Elvileg.)
"Vettem egy 1.4 vw ventot es az eredetvizsgat a nevemre csinaltattam es a biztositast is ... Behajtási parancs van a nyakunkon ebben valaki tudna segiteni ?2
Amennyiben már végrehajtás alatt áll a tartozásotok és át akarod íratni a lányod nevére a kocsit (amit szerintem nem lehet), az bizony úgynevezett "fedezetelvonás"-nak minősül, amit most már büntetnek is. A fedezetelvonás az, amikor kivonod a behajtási eljárás alól a lehetséges anyagi fedezetet. Sokkal nagyobb büntetést fogsz kapni,. ha ezt megcsinálod - arról nem beszélve, hogy ha még új adásvételit is írtatok, (a lányod nevére?) az meg végleg gáz.
Ne halmozd a hibát hibára: menj el dolgozni te is és fizessétek vissza a tartozást.
Egyik ismerősöm csinált ilyet, nem is volt problémája.
De amikor később el akarták adni az autót és a gyerek még mindig kiskorú volt, akkor szembesültek azzal, hogy bizony a gyámhatóság engedélye is kell ám hozzá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!