Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aprilia SR 50 Di-tech alapjára...

Aprilia SR 50 Di-tech alapjáraton leáll, miért?

Figyelt kérdés
Van egy Aprilia SR 50 Di-tech robogóm ami nagyon erős, csak annyi vele a baj hogy ha elindítom és nem húzok gázt akkor 10sec után leáll. Ha megállok zebránál vagy stop táblánál leáll. Egyébként 70km/h a végsebbegése. Mitől lehet az hogy alapjáraton nem pöfög? CHAMPION RG6YCA gyertya van benne

2017. dec. 28. 15:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát az a gyertya 1 szar, legalább Ngk-t vagy Densot rakj bele, de jobb ha megnézed a gyári ajánlást. Nekem minarelli blokkos malagutim van, ebbe Ngk8hs ajánlott.

Amúgy lehet karbi vagy légszűrő koszosság, vagy öreg cdi.

2017. dec. 28. 18:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Van itthon 2db NGK CPR8E DITECH gyertyám is 3ezerért vettem darabját... Az NGK gyertya egy szar durug vele a motor sőt nehezen indul vele. Nem véletlenül raktam bele Champion gyertyát amivel ezek a tünetek meg is szűntek
2017. dec. 29. 08:56
 3/5 A kérdező kommentje:
A másik meg hogy nincs benne karbi mivel injektoros
2017. dec. 29. 08:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért kellene megnézni a gyári ajánlást, hiába raksz bele olyant típusút, ha nem az ideális. Ha szar lenne az ngk, nem lenne elterjedt, nem használnák motogp-ben, f1-ben.
2017. dec. 29. 10:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Én teljesen tisztában vagyok a gyári ajánlással, a kézikönyve is megvan. Egyébként is a Ditech nagyon kényes a gyertyára. De itt nem a gyertya a lényeg nem amiatt csinálja ezt a motor amit csinál....
2017. dec. 29. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!